Ekstra Bladet søger erfaren nyhedsreporter

Har du en indre nyhedshund, der vil være først, men også bedst med vinkler på nettet. Så læs her:

På Ekstra Bladet er der ikke langt  fra tanke til handling. Vi er ikke bange for at prøve noget nyt, vi går i live-modus, når tingene sker, og vi kan som ingen andre gå all in, når nyhederne eksploderer.  Og læserne elsker os for det.

Det kræver kreative, skæve og modige medarbejdere, der tør kaste sig hovedkulds ind i dagens dagsorden for at sikre vores position som 'Kongen af Breaking News'.

Har du lyst til at være en del af vores sjove og hektiske redaktion, søger vi nu en erfaren nyhedsreporter til ekstrabladet.dk.

Du skal være førerhund  på en ung redaktion, holde den journalistiske fane højt, være opdateret på nyhedsstrømmen og sprudle af ideer til toppen af sitet. Og så skal du også kunne spotte den virale historie, der kan gå sin sejrsgang på de sociale medier.

Som journalist på ekstrabladet.dk skal du levere til både net, avis og tv, og det kan lige så vel være dig, der bliver sendt til Paris eller Præstø for at reportere on location til alle Ekstra Bladets platforme, ligesom der også er mulighed for at få tid til at lave større projekter.

Det forventes, at du har erfaring med digital nyhedsjournalistik, og selv om du måske brænder for et særligt stofområder, skal du have en indre nyhedshund, der vil være først, men også bedst med vinkler på nettet: Om det gælder stormen, ulykken eller de politiske slagsmål.

Du vil indgå i en vagtplan, der indeholder morgen-, aften- og dagsvagter.

Vi kan til gengæld tilbyde dig at blive en del af en redaktion, hvor det er sjældent, at den gode ide grundstøder i besværlige beslutningsgange. Hos os bliver du knivskarp til både avis, tv og net, ligesom vi er med helt fremme i bussen, når det gælder livedækning på tv og skrift og digitale værktøjer som interaktive kort, tidslinjer og billedmosaikker, som journalisterne selv kan lave.