Elastikspringer død for øjnene af familiemedlem

En 23-årig britisk kvinde er død efter et bungy-jump spring fra en bro i Spanien. Tragedien skete for øjnene af kvindens tante

Bungee-jump kan fra tid til anden være en meget farlig ekstremsport. (Foto: AP Photo/Petar Petrov)
Bungee-jump kan fra tid til anden være en meget farlig ekstremsport. (Foto: AP Photo/Petar Petrov)

Det er ikke mere end et par uger siden, at en 28-årig kvinde mistede livet, da et bungy-jump spring gik galt i Nordfrankrig.

Et spring, der går galt, er enhver elastikspringers værste marerdt. (Foto: AP Photo/Petar Petro) Samfund Kvinde død i bungy jump-ulykke

Nu har endnu en tragedie fundet sted i forbindelse med den populære ekstremsport. Denne gang i Spanien med en 23-årig kvinde som offer.

Der er tale om britiske Kleyo De Abreu fra London, der omkom tirsdag eftermiddag i den spanske by Granada. Ulykken skulle angiveligt være sket, da hun sprang sit andet spring den dag fra Tablate-broen.

Ifølge The Independent menes det, at der er blevet regnet forkert i forhold til kvindens elastik, hvilket sandsynligvis har været skyld i, at hun ramte ind i broen. Hendes tante skulle have været vidne til ulykken.

- Hun havde været sammen med sin tante i et par dage, og dette familiemedlem havde været til stede, da tragedien fandt sted ved Tablate-broen i Alpujarras-området. Da beredskabstjenesten ankom, hang den afdøde stadig i elastikken , siger en talsmand fra politiet i Granada.

Verden på vrangen TV: Vanvid! Hænger fast på ven der bungee jumper

Det britiske udenrigsministerium bekræfter dødsfaldet og informerer om, at de har kontaktet familien.

Tablate-broen er 80 m over havets overflade og er et populært bungy-jump sted, der bliver brugt af mange sportsfirmaer. Et af firmaerne skriver  på deres website, at det er en 'hårrejsende' oplevelse at springe fra broen, da man er meget tæt på kløften under springet.

50 kommentarer
Vis kommentarer