Elev kunne ikke få babysitter - lærer holdt baby under hele timen

Billedet af den hjælpsomme underviser går nu verden rundt

Dette billede er en lærer, der på mere end én måde lærer sine elever om løsninger, er gået viralt. Foto: Privat
Dette billede er en lærer, der på mere end én måde lærer sine elever om løsninger, er gået viralt. Foto: Privat

Nathan Alexander, matematikunderviser på Morehouse College i Atlanta i den amerikanske stat Georgia, bliver lige nu hyldet som en vaskeægte hverdagshelt.

I går lagde en af hans elever et billede på Twitter af underviseren i en helt almindelig undervisningssituation. Bortset fra, at han har en lille pige fastspændt i en bæresele på maven.

'En elev kom til timen med sit barn i dag, fordi han ikke kunne få en babysittter eller få nogen til at passe hende, mens han var til undervisning. Min lærer, Nathan Alexander, sagde, 'jeg holder hende, så du kan tage gode noter', skriver eleven bag kameraet, Nick Vaughn, til billedet, der på under et døgn er gået viralt.

Opslaget er i skrivende stund blevet tildelt over 67.000 'likes' og mere end 16.000 delinger på det sociale medie, hvor et væld af brugere roser ham for hans måde at træde til, da hans elev ikke havde andre muligheder

'Jeg elsker professor Alexander, og jeg kender ham ikke engang', skriver Twitter-bruger Claudia Rankins, mens en anden, Cynthia Lee, skriver 'lærere kan ændre liv'.

 

Også underviseren selv har svaret på det virale tweet, hvor han skriver direkte til Nick Vaughn: ’Tak! Jeg værdsætter kærligheden!’

Nick Vaughn har ligeledes delt en række billeder fra fredagens time med Nathan Alexander på Facebook. Her skriver han blandt andet:

’Han underviste ikke alene hele timen med barnet i armene, men blev også efter timen for at hjælpe dem, der havde spørgsmål til dagens undervisning, stadig med barnet i armene’.