Ella talte højt om sine pengeproblemer: Så vågnede hun med et bundt sedler i skødet

23-årige Ella Johannesen brød ud i gråd, da hun så, hvad en fremmed havde gjort, mens hun sov

Ella Johannesen håber nu at finde den venlige fremmede, som hjal hende efter formentlig at have hørt hende klage over sin økonomi. Foto: Privat
Ella Johannesen håber nu at finde den venlige fremmede, som hjal hende efter formentlig at have hørt hende klage over sin økonomi. Foto: Privat

Da den 23-årige britiske studerende Ella Johannesen lørdag satte sig ind i et tog, var hun ked af det.

I løbet af hendes sidste år på Leeds Beckett University havde hun fået opbygget en gæld, fordi hun valgte at sige sit deltidsjob op for bedre at kunne koncentrere sig om sine studier.

Derfor gjorde hun det, de fleste har lyst til at gøre, når de er kede af det eller stressede. Hun ringede til sin mor.

Det skriver BBC.

'Jeg snakkede med hende om, hvor få penge, jeg havde, hvor bekymret jeg var over min økonomi, og jeg blev ked af det', fortæller hun i et opslag, hun har lagt på Facebook, og som siden lørdag er gået viralt.

Efter opkaldet lagde Ella Johannesen sig til at sove i toget, og da hun vågnede, var det til en stor overraskelse.

I den unge kvindes skød lå en serviet, som dækkede 100 britiske pund – svarende til omkring 850 danske kroner. Det fik den Ella Johannesen til igen at bryde ud i gråd. Men denne gang af glæde og taknemmelighed.

'Efter 18 forfærdelige måneder, hvor jeg mistede min far og begge hans forældre, viste det mig, at der stadig findes venlighed og gode mennesker i verden', skriver Ella Johannesen i sit opslag, hvor hun opfordrer andre til at dele opslaget, så hun måske kan finde frem til den venlige person, som lagde de meget tiltrængte penge til hende.

27 kommentarer
Vis kommentarer