Annonce:
Annonce:

Emma mistede sin mand: Så opdagede hun noget frygteligt på bryllupsbilledet

Han døde bare syv måneder efter brylluppet

Justin døde bare syv måneder, efter parret blev gift. Foto: Privatfoto.
Justin døde bare syv måneder, efter parret blev gift. Foto: Privatfoto.
Annonce:
Følg Samfund

Emma Cotillard var på bryllupsrejse med sin mand Justin, da han pludselig begyndte at opføre sig underligt. Han kunne ikke huske noget, og en dag kunne han ikke engang kende sin egen kone.

- Han vågnede en morgen og skreg, at jeg skulle gå ud af hans værelse. Han troede, jeg var en fremmede. Han kunne ikke huske, at jeg var gravid i syvende måned med vores første barn, fortæller Emma Cotillard ifølge Daily Mail.

Da parret igen kom hjem til USA, fandt lægerne ud af, at hukommelsestabet skyldtes, at Justin havde en tumor i hjernen. De kunne intet stille op, og det var så alvorligt, at han kun blev spået til at have få uger tilbage at leve i. Lægerne forsøgte dog at holde tumoren nede med kemo-behandling og stråle-behandling, men intet hjalp det.

Annonce:

Meldingen tog så hårdt på både ham og Emma Cotillard, at hun gik i fødsel før tid. Justin trodsede lægernes dom og nåede at have nogle måneder med parrets datter Mia, inden han døde - blot syv måneder efter parrets bryllup.

Billedet afslører det
Set i bakspejlet kan Emma Cotillard i dag se, at tumoren allerede voksede, inden de blev gift.

- Hans adfærd var begyndt at blive lidt uregelmæssig. Han kunne gå rundt alene i cirkler, og hans tale var også lidt slørret. Vi troede, at det var angst inden brylluppet. Vi havde aldrig troet, at han måske havde en tumor i hjernen, siger hun ifølge Daily Mail.

Efter Justins død har hun endda opdaget, at selv bryllupsbilledet indikerer, at han var syg.

- Når jeg ser på bryllupsbilledet nu, kan man se, at højre side af hans ansigt er slapt, siger Emma Cotillard ifølge Daily Mail og fortsætter:

- Jeg tror virkelig, at Mia blev sendt til mig for at give mig en grund til at fortsætte. Jeg savner Justin hver eneste dag, men jeg ved, at han ville være så stolt af hende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: