Annonce:
Annonce:

Emmy døde i juni: Nu kan hun blive mor

- Jeg ved, hvor meget hun ønskede at blive mor, fortæller hendes mand

Foto: Facebook/Ejtandemonium.
Foto: Facebook/Ejtandemonium.
Annonce:
Følg Samfund

31-årige Emmy Coates fra Storbritannien sov ind i juni - halvandet år efter hun blev diagnosticeret med kræft i skjoldbruskirtlen.

Hun havde et brændende ønske om at blive mor, men kemobehandlingen kunne ifølge lægerne medføre, at hun ikke ville kunne få børn. Derfor besluttede hun sammen med sin 32-årige mand Jake, at de ville få frosset nogle af hendes æg, inden hun begyndte på kemobehandlingen.

Herefter lykkedes det lægerne at skabe ni embryoer.

Men kræften spredte sig til Emmy Coates' rygsøjle, lunger, lever og knogler, og beskeden fra lægerne var, at det ikke kunne kureres.

Parret skyndte sig derfor at søge efter den rette rugemor. Liz Begg, der er veninde til parret, tilbød at hjælpe dem.

Annonce:

Bare en måned, før Emmy Coates døde, blev Liz Beg insemineret for første gang, og her var resultatet positivt. Parret skulle være forældre.

- Det er en underdrivelse at sige, at det var emotionelt. Jeg ved, at jeg kan tale for Emmy, når jeg siger, at ingen af os nogensinde havde været så glade og spændte - det var virkelig fantastisk, understreger han over for Mirror.

Men få timer, efter hun fik nyheden, mistede Emmy Coates bevidstheden, og hun vågnede kun få gange, inden hun et par uger efter sov ind. Et par dage efter hendes død, opdagede lægerne, at barnet ikke ville overleve, men det nåede Emmy Coates af gode grunde aldrig at få at vide.

- Jeg er taknemmelig for, at Emmy ikke vidste, hvad der skete. Vi var gravide, da hun døde.

Der er nu seks embryoer tilbage, og det er vigtigt for Jake Coates, at hun får lov til at blive mor, selv om hun er død. Han har derfor valgt at fortsætte fertilitetsbehandlingen.

Annonce:

- At have en del af Emmy ville være det bedste nogensinde. Jeg ved, hvor meget hun ønskede at blive mor, fortæller Jake Coates til Mirror og fortsætter:

- Barnet vil betyde alt for mig. Hun eller han vil blive utrolig stolt af deres mor. Hun ville have været den mest fantastiske mor nogensinde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: