En gigantisk badeand flød til havs: Hvor er den?

En badeand på størrelse med en lille lastbil flød til havs ud for byen Perth i Australien for otte dage siden - nu flyder den måske rundt på verdenshavene - har du set den?

En gigantisk oppustelig badeand ved navn Daphne flyder måske netop nu rundt på verdenshavene, hvor den føres i forskellige retninger af strøm og vind. Badeanden, der er på størrelse med en lille lastbil forsvandt for 8 dage siden den 11. marts ved stranden Coogee Beach ud for den australske by Perth.

Her stillede medlemmerne af den lokale svømmeklub 'Cockburn Masters Swimming Club' op til et billede foran den gigantiske and Daphne, der er klubbens maskot. Men kort efter drev Daphne pludselig til havs på grund af en kraftig østenvind.

Det skriver flere medier heriblandt New York Times, og  The Guardian  samt det lokale medie Cockburn Gazette.

Svømmede efter anden
Svømmeklubbens formand Peter Marr gjorde et tappert forsøg på at svømme efter den store and for at få fat i den, men forgæves. Vinden var alt for kraftig, og anden flød med stor fart til havs.

- Jeg overvurderede min egen formåen med henblik på at svømme stærkt, og jeg havde ikke regnet med Daphnes store frihedslængsel. Efter 50 meters svøming var Daphne væk. Jeg kunne slet ikke følge med, fortæller Peter Marr til ABC News.

Der er gået rygter om, at den store badeand er blevet set i havet ud for kysten ca. 400 kilometer nord for Perth, men hvor anden i virkeligheden befinder sig, er der igen, der aner. Men på otte dage kan en flydende and nå langt, og lige nu driver den hvileløst rundt på verdenshavene.

Svømmeklubben efterlyser selvfølgelig sin and på sin facebook-side, og udlover svømme-relaterede gaver til dem, der finder Daphne.