ENDELIG! Der ER forår på vej

Efter en våd og kold weekend har vi en tør og mild uge i sigte

Her det bedste og værste ved foråret

Flere steder i landet har oplevet slud, tøsne og regn i løbet af weekenden, men nu banker foråret (snart) på døren, lyder det fra DMI.

Solen hilser på i løbet af ugen
De fleste steder vil i dag se en fortsættelse af weekendens grå vejr undtagen Bornholm. De får nemlig, som de eneste, lov til at hilse på solen i dag. Det siger DMI til Ekstra Bladet. Resten af landet får dog glimt af solen i løbet af ugen:

- Vi kan ikke se, at der kommer stabilt vejr med sol, men der kommer indimellem sol og overvejende tørt vejr i løbet af ugen, siger Trine Pedersen som er vagtchef ved DMI.

Det er dog kun i ugen, at vi er så heldige, at få lidt sol i ansigtet. Weekenden byder nemlig på mere ustadigt vejr, men til gengæld bringer weekenden højere temperaturer med sig.

Våd og varm weekend
Ifølge DMI kommer der i perioder regn fra vest i løbet af fredag, men til gengæld stiger temperaturerne.

- Frem mod weekenden bliver der skyet med lidt regn, og weekenden ser ikke lovende ud med hensyn til solen. Men temperaturerne vil stige, og vi vil nå op på omkring 8-10 grader i weekenden, siger DMI til Ekstra Bladet.

Med temperaturer omkring de 10 grader bliver vejret en smule forårsagtigt, men vi skal igennem det ustadige vejr, før det bliver pænt forårsvejr. Foråret banker altså på døren, men vi skal være lidt tålmodige med, hvornår det kommer ind.

- Det bliver en OK uge, uden rigtigt forårsvejr. Men temperaturerne bringer os derhen ad, siger Trine Pedersen til Ekstra Bladet.  

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere