Endelig forår! Så varmt bliver det i weekenden

Endelig forår: Det ser ud til at blive havevejr i weekenden, og fra næste uge kan vi være helt færdige med nattefrost

Weekenden ser ud til at byde på en masse dejlig sol - især jyderne ser ud til at være heldige denne gang. Foto: Polfoto
Weekenden ser ud til at byde på en masse dejlig sol - især jyderne ser ud til at være heldige denne gang. Foto: Polfoto

Det kan godt være, vi har stillet urene og havemøblerne frem, men vejret synes ikke rigtig at have fattet, at det er forår. Påsken har været noget skuffende mange steder i landet, selv om især sjællænderne fik solen at se sporadisk.

Men nu skulle det så småt begynde at lysne, og der er lidt sol og varme på vej til danskerne i weekenden, lover DMI:

- Vi får nok ikke meget mere end 10 grader i snit, men lokalt kan vi snige os op på 13-14 grader i weekenden, og der kommer sol mange steder. Det er især jyderne, der ser ud til at være heldige denne gang, siger vagtchef hos DMIA, Dan Nilsvall, og fortsætter.

- Dagene bliver længere, og solen står tidligere op, så det går den rigtige vej. Og vi ved jo, de højere temperaturer nok skal komme. Men der går lidt endnu, før vi kommer over 15 grader, ser det ud til.

Vi kan stadig risikere nattefrost denne uge, men i næste uge tyder alt på, vi slipper - uden at vagtchefen dog tør love, det ikke kan vende tilbage igen i løbet af april.

- Jeg ville også gerne have haft lidt højere temperaturer nu, men det er nu meget normalt for slutningen af marts. Så må vi bare bruge tiden på få haven eller altanen gjort klart. Og det ser altså ud til, weeekendvejret mange steder lægger op til at være ude og nyde det, siger han.

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere