Endelig: Her åbner verdens første ostepops-restaurant

I næste uge kan du for første gang sætte dig ned med et menukort, hvor alle retter indeholder ostepops

Det lyder næsten for godt til at være sandt. I hvert fald for de af os, som ikke kan modstå den mest vulgære af chipsene på supermarkeds-hylden: De dejlige, fedtede, forbudte, rejeformede, knasende ostepops. Og helt sikkert for folk som denne kvinde, som brød ind i en fremmed mands bil og fanget i færd med at kværne hans osterejer.

Men ifølge CNN Money skulle den være god nok. Fra i næste vil det være muligt at gå på en decideret ostepops-restaurant.

Det er den amerikanske ostepops-variant, Cheetos, eller snarere dens ejer PepsiCo, der har meldt ud, at de lancerer en (oste-)pop-up-restaurant i New York, hvor alle retterne på menukortet er inspireret af, og indeholder, Cheetos.

I spidsen for restauranten, står den amerikanske kendis-kok Anne Burrell, som har indgået et samarbejde med ostepop-giganten.

- Som en stor Cheetos-fan, er jeg dybt begejstret for at slå mig sammen med snack-mærket, som i sandhed er et ikonisk amerikansk varemærke, siger hun i en pressemeddelelse om den nye, alternative restaurant-satsning.

På menuen vil priserne spænde mellem 8 og 22 dollars, og flere varianter af den populære chip kommer til at indgå.

Der er bare en enkelt hage ved det ellers så geniale foretagende: Det gælder om at være hurtigt, for den vil kun være åben i tre dage: fra 15.-17. august.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen