Englands største familie: Nu er hun gravid med barn nr. 21

Se her hvordan en hverdag ser ud for Englands største familie

Radford-familien i tv-studie i 2015 med kun 17 børn i alderen fra 26 år til fire måneder - Nu er der kommet tre ekstra børn til og en fjerde er på vej. (Foto: All Over Press)
Radford-familien i tv-studie i 2015 med kun 17 børn i alderen fra 26 år til fire måneder - Nu er der kommet tre ekstra børn til og en fjerde er på vej. (Foto: All Over Press)
Følg Samfund

Hun føder børn lige så hurtigt, som man smutter mandler, og hun er rigtig god til det. Den 42-årige britiske Sue Radford har nemlig født hele 20 af slagsen, og venter netop nu barn nr. 21, der er en pige, som skal fødes omkring november måned.

Sue Radford og hendes ægtemand Noel lagt en video ud på YouTube med nyheden,  og ægteparret har også lagt et billede med en scanning af deres kommende datter ud på Instagram for at gøre opmærksom på, at familien byder velkommen til endnu et barn i den i forvejen store børneflok.

- Vi kan næsten ikke vente på at byde dig velkommen i vores familie dit kære lille væsen. Vi er så velsignede.

(artiklen fortsætter under billedet)

Således lød Instagram-beskeden fra Sue Redford og hendes 46-årige ægtemand Noel, der fik deres sidste barn i september måned sidste år. Dengang lovede Sue Radford, at det ville blive familiens sidste barn. Men sådan gik det altså ikke.

Ægteparret, der bor i Morecambe i Lancashire i England fik deres første barn Chris for 28 år siden, dengang Sue Radford kun var 14 år gammel. Det unge par besluttede sig til at beholde deres lille barn, fordi de begge to var blevet adopteret væk, da de blev født.

Parret flyttede herefter ind i deres første hjem sammen og blev gift. Kort efter kom parrets andet barn, datteren Sophie, da Sue Radford lige var fyldt 17 år gammel. Og så er børnene ellers kommet på stribe lige siden. Og der er ingen tvivl. Sue og Noel elsker deres mange børn over alt på jorden.

Herunder er familien Radford samlet i kirken til dåb tidligere på året.

(artiklen fortsætter under billedet)

En almindelig dag i Radford-familien
Den britiske avis Daily Mail har beskrevet, hvordan en ganske almindelig dag kan foregå i familien Radford, der sammen driver et stort bageri.

Efter en meget tidlig start i bageriet, vender Noel Radford tilbage til familiens hus kl. 7.45 for at køre sine børn i børnehaven eller i skole. Alle deres skoleuniformer er vasket og lagt frem allerede aftenen før. Morgenmaden spises i øvrigt i to holds-skift.

Seks af børnene går på den samme skole kun 10 minutter fra familiens hjem, og fem af børnene går på en anden skole for lidt ældre elever. Noel kører alle sine børn i skole i en mini-bus, der fordi han kører med mere end ni passagerer, har tilladelse til at køre i bus-banerne.

Imens bliver de tre yngste Oscar, Caspar og Hallie passet i ægteparrets hjem af Sue. Oscar skal dog i børnehaven om eftermiddagen.

Der skal hele ni tøj-vaske til dagligt for at vaske familiens tøj. Familien bruger 30 flasker vaskepulver om måneden.

(artiklen fortsætter under billedet)

Storfamilien bruger også fire toiletruller om dagen.

Det kan også oplyses, at familien utroligt nok kan klare mad-budgettet med 2560 kroner om ugen.  Men familien har heldigvis fået rabat-ordninger hos den lokale slagter og den lokale grønthandler.

De daglige badeture i bruseren begynder tidligt aften omkring 18.00. De yngste ligger i deres senge klokken 19.00, mens de lidt ældre bøn går til køjs klokken 21.00. Sue og Noel Radford er de sidste, der går i seng kl. 22.00.

Herunder er der lagt 10 juleposer klar til de yngste børn i forbindelse med juleaften.

Sue og Noel Radford med to af deres børn. (Foto: All Over Press)
Sue og Noel Radford med to af deres børn. (Foto: All Over Press)
 

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+