Annonce:
Annonce:

Enlig far tog på hotel med 13-årig datter: Så bankede det på døren

Den skræmte datter nægtede efterfølgende at forlade værelset

Foto: Privatfoto/Craig Darwell.
Foto: Privatfoto/Craig Darwell.
Annonce:
Følg Samfund

Craig Darwell mistede sin kone for ni år siden, da hun døde af leukæmi. På det tidspunkt var parrets datter Millie kun fire år, så ikke nok med, at han mistede sit livs kærlighed, mistede hun også sin mor.

Den 46-årige britiske alenefar og hans nu 13-årige datter rejser derfor ofte alene, men under deres seneste ferie havde de angiveligt en frygtelig oplevelse.

Craig Darwell og datteren tjekkede ind på et hotel i Surrey, hvor de havde booket et dobbeltværelse, men da Craig Darwell senere skulle flytte sin bil, der holdt foran hotellet, spurgte manden i hotellets reception, om Craig Darwell kunne bevise, at Millie rent faktisk var hans datter.

Annonce:

- Han (manden i receptionen, red.) sagde, at det var firmaets regler, og jeg var nødt til at vise beskeder på Facebook, som jeg havde sendt til hende. Jeg forstår det ikke. Millie og jeg har overnattet masser af steder gennem årene, og det her er aldrig sket for mig, siger den frustrerede far til The Sun.

Afhørt af politiet
Men før Craig Darwell nåede at forklare sig, havde manden i receptionen allerede ringet til politiet, da han troede, at Craig Darwell var ude på at købe en overnatning på hotellet med en fremmed og mindreårig pige.

- Politiet blev tilkaldt af en medarbejder på Travelodge (navnet på hotellet, red.) i Chertsey after klokken 20.00 på grund af en bekymring for sikkerheden, bekræfter politiet over for The Sun.

Ifølge Daily Mail opsøgte politiet far og datter og afhørte dem i to forskellige hotelværelser. Oplevelsen skræmte angiveligt 13-årige Millie så meget, at hun efterfølgende nægtede at forlade hotelværelset.

- Min lille pige græd på værelset, for det var meningen, at vi skulle ud at have te og have en speciel weekend, siger Craig Darwell til Daily Mail.

Annonce:

Politiet fandt hurtigt ud af, at der blot var tale om en far og datter. Hotellet har sidenhen undskyldt episoden og er nu i gang med at undersøge, hvordan det kunne gå så galt. 

Den danske komiker Torben Chris blev hyldet, da han understregede, at man som far ikke er pædofil, hvis man går i bad med sit barn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: