Er det dig, der har vundet syv millioner?

En gevinst på 7 millioner kroner er vundet i weekendens Lynlotto. Er du den heldige vinder?

Weekendens gevinst var på 7 millioner kroner. (Foto: Polfoto)
Weekendens gevinst var på 7 millioner kroner. (Foto: Polfoto)

Kender du den heldige vinder eller er du vedkommende selv, så vil vi gerne høre fra dig. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Det var en heldig banan, der i weekenden købte en Lynlotto i en 7-eleven på Bjergbygade 47 i Slagelse og vandt en gevinst på 7 millioner kroner.

Det er vindertallene 2 9 14 15 20 27 36, som giver 7 millioner i gevinst. Så er det dig, skal du hoppe lidt op og ned først og efterfølgende kontakte Danske Spil. Vinderkuponen er den eneste i den forgangne uge, hvor alle syv vindertal står på en række.

De ved nemlig endnu ikke, hvem den heldige vinder er. Derfor glæder de sig til at høre fra vedkommende.

Gevinsten på 7 millioner kroner er dog ingenting sammenlignet med den gevinst, der blev vundet i sidste weekend, hvor der blev vundet et på beløb på 315 millioner kroner!

I den forbindelse var Ekstra Bladet i kontakt med den heldige vinder, som er en en 47-årig kvinde, der er mor til fem børn og for nyligt fyret. Derfor kan man vist roligt sige, at gevinsten vender op og ned på deres liv. Kvinden sagde til Ekstra Bladet, at det første hun skulle ud at købe, var et nyt transportmiddel i form af en jeep. Derudover har hun altid drømt om at få en hest, hendes søn skal have et hus og så falder der også lidt af til børnene.

Kvinden her har vundet 315 millioner. (Foto: Jacob Jørgensen) Samfund - 22. feb. 2015 - kl. 07:57 TV: Vinder 315 millioner: Jeg har altid drømt om en hest

Her er vinderkuponen. (Foto: Jacob Jørgensen) Tæt på Hjemme hos vinderen: Her er min kupon til 315 millioner kroner

Se også: Det kan du få for 315 millioner kroner

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere