Er det en joke? Burger King lancerer parfume

Hvis du går rundt og drømmer om at dufte som en Whopper, giver Burger King dig nu muligheden

Snart kan du købe en parfume, der dufter som en Whopper.
Snart kan du købe en parfume, der dufter som en Whopper.

Duften af fast-food kan måske få munden til at løbe i vand hos de fleste. Men er en parfume, som dufter af Burger Kings berømte Whopper-burger måske alligevel for meget af det gode?

Ikke desto mindre ser det ud til, at Burger King i Japan vil lancere den mærkværdige parfume ved navn 'Flame-Grilled' til en pris på omkring 277 kr. Hvis man køber parfumen, får man også lige en gratis Whopper med i købet. Det skriver Daily Mail.

Se også: Burger King dropper børnesodavand - men ikke i Danmark

Men flere netbrugere har bemærket, at parfumen lanceres på en helt speciel dag. Nemlig 1. april, der som bekendt er dagen, hvor det er mere eller mindre tilladt for alle, at joke med hinanden om stort og småt.

Fast-food kæden insisterer dog på, at parfumen ikke er en joke. Og i så fald vil det faktisk heller ikke være første gang, Burger King prøver kræfter med parfumer. I 2008  blev parfumen 'Flame' lanceret til mænd. Den kunne kun købes på nettet og i enkelte butikker i New York, men blev taget ud af handlen kort tid efter.

Hvis Jehova ikke kunne se alt, havde Janelle og Matthew Jones måske beholdt pengene. I stedet fik Janelle fem gratis menuer. (Privatfoto og Google Maps) Samfund - 25. jan. 2015 - kl. 13:55 Bestilte en burger - men fik noget helt andet

16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere