Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Er du også faldet på røven i sneen?

Ingen snerydning i København giver snekaos torsdag morgen

(Læserfoto)
(Læserfoto)

Er du også væltet i sneen eller oplevet manglende snerydning, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk

Voldsomme mængder af sne har torsdag morgen fyldt cykelstierne op i Københavns Kommune, og cyklister har bevæget sig i sneglefart mod deres arbejdspladser.

Ekstra Bladets tidligere morgenreporter kæmpede sig med nød og næppe igennem masserne klokken kvart i seks. Hun cyklede fra Frederiksberg via Nørrebro til indre København og mødte kun en snerydningsvogn på H.C. Andersens Boulevard:

- Den brugte ikke kosten til at feje sne, men havde den hævet op i luften, lyder det forundret om morgenens snekaos.

Samme situation tegner sig for flere andre cykelstier i hovedstaden, ligesom sneen tilsyneladende også er kommet bag på DSB.

En læser har sendt billeder fra Ålholm Station, hvor han efter eget udsagn faldt ned af en trappe.

'Jeg tager toget fra Ålholm Station hver dag. På grund af snevejret er der i dag meget sne på adgangsvej og trapper og på selve perronen. Det ser ikke ud som om, der er ryddet særlig meget', lyder det fra manden, som tilføjer, at han til alt held ikke kom til skade, men overværede en anden mand, som gled i sneen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med DSB's presseafdeling, som snarest vender tilbage med sine bemærkninger til uheldet.

Ekstra Bladet afventer Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltnings kommentarer til snekaosset, der præger morgenens bybillede.

Er du også væltet i sneen eller oplevet manglende snerydning, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Det dårlige vejr skabte tæt trafik fra morgen stunden (Video: Kenneth Meyer)

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen