Er hun Storbritanniens største sociale bedrager?

54-årige Kim Farry har stjålet værdier for 20 millioner kroner og lever af penge fra den britiske stat samt sine mange tyverier

Kim Farry finansierer sin livsstil ved at stjæle. (Foto: Facebook)
Kim Farry finansierer sin livsstil ved at stjæle. (Foto: Facebook)

54-årige Kim Farry fra Storbritannien har tilsyneladende ingen skam i livet.

Hun har hjemmet fuld af dyrt designertøj og begået tyverier til en værdi af omkring 20 millioner kroner. Samtidig bliver hendes liv altså bl.a. finansieret af den britiske stat med udbetalinger på omkring 2600 kroner om ugen. Oven i det 'tjener' hun over en halv million om året på at stjæle.

Hun overvejer dog at finde sig et job. Men det skal være et hvilket som helst job. For hun kræver nemlig mindst 31.000 kroner om måneden. Hun har nemlig brug for minimum dette beløb for at kunne betale for sine hair extensions, manicurer og plastikoperationer.

- Hvorfor skulle jeg klare mig uden? Jeg vil ikke gå rundt og ligne en vagabond. Det er en del af det at være pige, er det ikke? At forkæle sig selv? Jeg skal mindst have 8366 kroner om ugen ellers bliver jeg på sociale ydelser. Ellers gør man jo ikke sig selv bedre. Det er mit argument, siger hun ifølge Daily Mail.

Kim Farry har forsøgt sig med forskellige arbejdsopgaver. Hun har bl.a. arbejdet på en pub og i en tøjbutik, men blev opsagt da personalet hørte om hendes kriminelle fortid. Hun kvittede selv et job som rengøringsdame på et hospital med denne begrundelse:

- Det var ikke noget for mig. Hvorfor skulle jeg være fanget på et hospital og gøre gulve rent?

Derfor begyndte hun igen at stjæle.

Til venstre ses Doris Payne under en anholdelse i 1965, mens hun til højre ses i retten i 2005. (Foto: Cleveland Police department og Joe Cavaretta, Associated Press) Samfund 85-årig berømt juveltyv fanget igen-igen

Derudover har Kim Farry også seks børn, som hun har fået med fire forskellige fædre. De er alle sammen voksne, bortset fra Paris på 15 år, der stadig bor hos sin mor. De fem ældste børn opvoksede hos deres bedsteforældre.

Men Kim Farrys historie er lidt mere kompleks end som så. Hun var fattig som barn og har truffet nogle dårlige valg:

- Når jeg ser tilbage, ville jeg ønske at jeg kunne have gjort nogle ting anderledes. Jeg fortryder, at jeg ikke gik i skole og ikke fik en god uddannelse, for hvis du får det, har du styr på livet, ikke?

Kim Farry blev født som den ældste i en søskendeflok på ni. Moren var alkoholiker, og faren indbrudstyv der havde været flere gange i fængsel. Der var ikke meget mad i barndomshjemmet, så derfor stjal hun mad fra et supermarked for første gang som niårig.

Det ene tyveri førte til det andet, og som 16-årig fik hun en fængselsdom på to år. Hendes tyveri greb om sig på sådan en måde, at hun stjal tøj og tilbehør for mange tusindvis af kroner hver uge. På den måde kunne hun betale for sit hjem, ferier, lækre restaurantbesøg, tre brystforstørrelser og botox.