Erhvervspraktikanten: Her er julegaverne til din teenager

Vi har bedt vores erhvervspraktikant om at hjælpe uforstående forældre og desperate familiemedlemmer med at finde den helt rigtige julegave til de kære teenagere

Mit navn er Alberte, jeg går i 9. klasse og kommer fra Vanløse. Jeg er i erhvervspraktik hos Ekstra Bladet og fik til opgave at lave en guide til, hvad man kan give en teenager i julegave. Så det har jeg forsøgt at gøre. Privatfoto
Mit navn er Alberte, jeg går i 9. klasse og kommer fra Vanløse. Jeg er i erhvervspraktik hos Ekstra Bladet og fik til opgave at lave en guide til, hvad man kan give en teenager i julegave. Så det har jeg forsøgt at gøre. Privatfoto
Følg Samfund

Nu er det snart jul, og alle skal ud og købe julegaver til familien og vennerne.

Men hvad giver man lige en teenager? Hvordan sørger du for, at de ikke kigger tilbage på dig med hovedrysten og himmelvendte øjne, når de har åbnet den ellers velmenende gave?

I denne uge har vi haft 15-årige Alberte som erhvervspraktikant på redaktionen, og vi har afkrævet hende svarene. Vi hende simpelthen om at sætte sig ned og sørge for, at vi alle sammen er klædt ordentligt på til at ræse ud og finde de helt rigtige gaver.

Alberte har nedenfor nedfældet en masse ideer til, hvordan du gør din teenager - primært den feminine del af dem - glad og tilfreds - oven i købet i tre forskellige prisklasser; billig, mellem og dyr.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Billige ønsker (under 300 kr.)

Til hende kan du købe altid går efter makeup, cremer, ansigtsmasker, hårelastikker, hårbånd, neglelak, telefon-covers eller neglelak-tørrer.

Men derudover er der her tre helt konkrete idéer.

Hoops øreringe fra pilgrim
Runde store øreringe er blevet ekstremt moderne og derfor vil hun helt sikkert også blive glad for sådan et par.

Fås til 130 kroner, i både guld og sølv.

JBL Højttaler til transportabel brug
En lille, praktisk højttaler, som samtidig kan spille okay højt, kan altid bruges af en teenager. Denne højttaler fra JBL er en god en af slagsen.

 

Kan fås her til 279 kroner.

Gennemsigtigt net fra Daniel Silfen
Gennemsigtige net er blevet meget moderne på det sidste, og derfor vil din teenagepige helt sikkert også blive glad for sådan en.

Kan købes på hjemmesiden Stoy.com for 300 kroner.

Alberte i fuld gang med sin artikel. Privatfoto
Alberte i fuld gang med sin artikel. Privatfoto

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Mellempris (fra 300-1000 kr.)

I mellemklassen kan du gå efter en hættetrøje/sweatshirt, smykker, et par sko, en kurv med en masse forskellige slags ting som f.eks. cremer, ansigtsmasker, makeup osv.

Gavekort til ansigtsbehandlinger eller parfume er også altid velkomment. Men her er de tre konkrete bud:

Nike air force 1 sko
Nike Air Force 1 er ekstremt populære, så hvis din teenager ikke allerede har et par, vil det helt bestemt blive en succes, hvis du købte dem til hende.

 

De kan eksempelvis købes I Footlocker til 650 kroner.

Clean trio parfumeæske 3x10
De tre forskellige slags parfumer, som du får med I denne gave æske fra Clean, er meget populære. Og det smarte er, at der er tre forskellige slags duft, så teenagepigen selv kan finde sin favorit.

Kan købes i Matas for 550 kroner.

Eclipse Ring fra Pernille Corydon
Eclipse-ringen fra Pernille Corydon er et godt bud på et smykke, der ikke koster alverden, men som din teenager helt sikkert vil kunne lide.

 

Fås her til 500 kroner i både guld og sølv.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Dyre ønsker (900 kr. eller derover)

Hvis du rigtig vil forkæle din teenager, kan du gå efter en computer, telefoner, airpods, smykker, gavekort til at få lavet negle eller i den helt dyre ende en Soundboks højtaler.

Her de tre bud:

Shield-ring fra Jane Kønig
Skjold-ringen fra Jane Kønig er meget populær blandt unge piger, men desværre er den lidt dyr, så det ikke er alle unge piger, som selv har råd til at investere i den.

 

Den kan fås i både guld og sølv til 950 kroner.

Airpods høretelefoner
Disse høretelefoner fra Apple er enormt smarte, og mange unge har investeret i dem på grund af deres nye smarte design. De er uden ledning, men fungerer i stedet igennem BlueTooth.

De koster 1299 kroner og kan f.eks. købes i Power og Bilka.

Soundboks højtaler.
Det er de absolut færreste, der har råd til at købe en Soundboks i julegave. Men hvis du har pengene til den, vil det helt sikkert blive årets julegave - ikke blot i familien, men i hele klassen.

 

Soundboks-højttaleren koster hele 6.325 kr. og kan købes i Hi-Fi klubben.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind