Etårig dreng døde efter at han blev efterladt i varm bil i otte timer

Moren efterlod den 17 måneder gamle dreng i en barnestol på bagsædet af sin parkerede bil, da hun gik på arbejde 

Modelbillede af et barnesæde i en bil. Det var i et sådant sæde, at barnet blev efterladt i den bagende varme bil.(Foto: All Over Press)
Modelbillede af et barnesæde i en bil. Det var i et sådant sæde, at barnet blev efterladt i den bagende varme bil.(Foto: All Over Press)
Følg Samfund

En kun 17 måneder gammel dreng er død i den amerikanske stat Florida, efter at han var blevet efterladt i en stegende varm bil i mere end otte timer. Ifølge politiet er det angiveligt hans mor, der har efterladt drengen i en barnestol på bagsædet af sin parkerede bil, da hun gik på arbejde.

Det skriver flere medier heriblandt ABC News og Daily Mail.

Den lille dreng blev i første omgang set af tandplejeren Gabriela Fernandez, der arbejder i nærheden af den parkeringsplads i byen Pembroke Pines, hvor moren havde efterladt sit barn i bilen.

- For mig så det i første omgang ud, som om den lille dreng sov. Men da politiet hev ham ud af bilen, kunne jeg godt se, at den var helt gal, fortæller Gaberiela Fernandez til ABC News.

Uhyggelig varmt i bilen
Den forfærdelige episode fandt sted i fredags, hvor temperaturen i Pembroke Pines kravlede helt op på 34 graders varme. Men inde i selve bilen var det endnu varmere. Det lille barn blev fundet ved 17-tiden sent på eftermiddagen.

Politiet i Pembroke Pines har offentliggjort følgende udtalelse:

'At efterlade et barn i en bil er et problem hele året rundt. Men det er specielt livsfarligt om sommeren, hvor temperaturerne kan kravle op over 38 grader i løbet af et par minutter. Undersøg altid din bil for eventuelle børn eller kæledyr, når du forlader den', hedder det i udtalelsen, der slutter således:

'Vores tanker går til den afdøde lille dreng og hans familie i denne svære tid'.

Lawrence Hashish, der er advokat for den lille afdøde drengs familie fortæller, at der i forbindelse med drengens død er tale om en tragisk ulykke. Til de lokale medier har han udtalt, at drengens mor er en virkelig god og kærlig mor.

- Hun har masser af familie og venner, der netop nu støtter og rådgiver hende med henblik på det smertelige tab af hendes søn, fortæller advokaten.

Politiet i Pembroke Pines ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse, om der på nogen måde vil blive rejst tiltale mod moren i forbindelse med den tragiske sag.

24 døde i år
Den afdøde dreng er nr. 24 i rækken af børn, der er døde i USA i 2018 i forbindelse med, at de er blevet efterladt i biler. Det skriver KidsandCars.org. på deres hjemmeside. Og det er det andet dødsfald af slagsen i selve Florida i år.

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter