Får 1,8 mio. i julegave af chefen

Hos ejendomsselskabet St. John Properties går det så godt, at de ansatte næsten fik drinken galt i halsen til deres julefrokost

Der var gråd og glade dage, da Edward St. John afslørede sine ansattes julebonus. Video: AP

Julen varer længe - koster mange penge.

Sådan lyder det i Peter Fabers danske juleklassiker 'Højt fra træets grønne top'.

For de ansatte i St. Johns Properties i Maryland, USA bliver julen måske knap så dyr i år.

For 14 år siden havde firmaet 929.000 kvadratmeter bygninger i deres portefølje. Dette tal er nu fordoblet, og det kommer de ansatte til gode.

- I får alle del i en bonus - baseret på hvor lang tid I har været i firmaet - på 10 millioner dollars, fortalte stifter Edward St. John sine ansatte til deres årlige julefrokost.

- I kan nu åbne jeres røde kuverter, lød det glædeligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

114.000 dollars fik denne kvinde i julebonus fra St. Johns Properties. Video: AP
114.000 dollars fik denne kvinde i julebonus fra St. Johns Properties. Video: AP
 

Kæmpe chok
Direktør Lawrence Maykrantz siger til CNN, at firmaet ville takke alle deres ansatte - og det skulle gøres med store armbevægelser. Til glæde for de ansatte.

- Da jeg åbnede kuverten, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Jeg blev helt paf, siger Stephanie Ridgway, der er assisterende projekt manager i firmaet til CNN.

- Ingen ord kan beskrive, hvad jeg følte. Det var fantastisk. Jeg er stadig i chok. Det er bestemt livsforandrende, siger hun.

Inden stifteren gik på scenen og holdt tale, fik alle udleveret en rød kuvert. I den stod beløbet på deres julebonus, der som tidligere nævnt blev sat ud fra anciennitet i firmaet.

Den højeste bonus, der blev givet, lød på 270.000 dollars, svarende til 1,8 millioner kroner, hvor den mindste bonus lød på 100 dollars, altså 674 kroner. Den tilfaldt en nyansat, der endnu ikke havde haft første arbejdsdag. Den gennemsnitlige bonus lød på 337.000 kroner.

Du kan se det tårevædede øjeblik, der for nogle var livsforandrende, øverst i artiklen.

122 kommentarer
Vis kommentarer