Fædre i clinch på legeplads

Konflikt mellem to fædre til henholdsvis en dreng på fire og en dreng på otte år endte med lussinger og politianmeldelse

Det var på en legeplads som denne, at en uenighed mellem to små drenge endte med, at den ene af drengenes far langede den anden drengs far et par lussinger. (Polfoto)
Det var på en legeplads som denne, at en uenighed mellem to små drenge endte med, at den ene af drengenes far langede den anden drengs far et par lussinger. (Polfoto)

Hvad der angiveligt er begyndt som en uskyldig uoverensstemmelse mellem to små drenge på henholdsvis fire og otte år, udviklede sig søndag til en voldsom konfrontation mellem de to drenges fædre.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport for mandag 18. april.

Heraf fremgår det, at de to drenge i går ved 14-tiden legede på en legeplads på Solvangs Allé i Grenaa, da en uenighed mellem drengene implicerede deres fædre, som drengene løb hjem og hentede. De to voksne mænd blev herefter - ifølge politirapporten - også uenige og kom op at skændes i det, der skulle have været en fredfyldt sammenhæng med leg, grin og livsglæde.

Skænderi blussede op igen

Uoverensstemmelsen mellem fædrene sluttede i første omgang tilsyneladende så uforløst for den ældste af drengenes far, en 40-årig mand, at denne opsøgte den fire-årige drengs far på hans bopæl. Her blussede skænderiet op igen, og det eneste den 40-årige far fik ud af at opsøge den anden far var angiveligt et par lussinger.

Da den otte-åriges far havde sundet sig oven på lussingerne, opsøgte han påny den fire-åriges far for at få en undskyldning, men det var ikke muligt, og den otte-åriges far anmeldte derfor episoden til Østjyllands Politi.

- Der er altid to sider af en sag, og vi mangler fortsat at afhøre faren til den yngste dreng. Men der bliver formentlig tale om en sigtelse mod ham for vold, siger pressetalskvinde hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til Ekstra Bladet om fædre-fighten, der begyndte på en legeplads i Grenaa.

 

21 kommentarer
Vis kommentarer