Fængsels-babe får internet-berømmelse efter vellykket 'mug-shot'

Sarah Seawrights fange-foto er gået viralt, og internettet koger over, hvor perfekt det er

Sarah Seawright har fået taget noget nær det perfekte mug-shot, der er gået viralt med hashtagget #Prisonbae. Foto: Politifoto
Sarah Seawright har fået taget noget nær det perfekte mug-shot, der er gået viralt med hashtagget #Prisonbae. Foto: Politifoto

Det er nu efterhånden blevet en ting med fange-fotos, der går viralt, når det såkaldte mug-shot er alarmerende godt. Og Sarah Seawrights billede er ingen undtagelse. Hun ligner en model på sit billede, og det er da ikke gået internettets næse forbi. Det skriver Mashable.

Selvom den amerikanske kvinde fra Arkansas blandt andet er anklaget for vold, røveri og kidnapning, så bliver hun hyldet på internettet for sit smukke billede.

Et mug-shot er det billede, der bliver taget af en person, når denne bliver arresteret. Og Sarah Seawrights billede er blevet delt med hashtagget #PrisonBae - altså fængsels-babe.

Selv den tidligere NFL-stjerne Chad Johnson har kommenteret på #PrisonBae's billede:

Men det er ikke kun positive beskeder, der er kommet i kølvandet på det hotte billede. Og det har fået Sarah Seawright til at reagere på Facebook. Hun sidder nemlig ikke i fængsel i øjeblikket.

For et par år siden blev en mand også meget kendt på grund af sit mug-shot. Selvom manden var arresteret for ulovlig våbenbesiddelse, var kvinderne helt tossede med ham.

49 kommentarer
Vis kommentarer