Fætter giver hjemløs og gravid kusine et bedre liv

En australsk studerende tilbød hjælp til sin kusine, da han fandt ud af, at hun var både hjemløs og gravid. Nu er hun flyttet ind hos ham, og de opfostrer barnet sammen.

Tommy Connolly med sin kusines søn, som han har hjulpet med at få en bedre start på livet. (Foto: Facebook)
Tommy Connolly med sin kusines søn, som han har hjulpet med at få en bedre start på livet. (Foto: Facebook)

Nogle mennesker er nærmest forudbestemt til en hædersplads i himlen - sådan et er 23-årige Tommy Connolly.

Den australske studerende tænkte ellers ikke nærmere over det, da hans kusine, som han ikke havde set i 10 år, anmodede ham som ven på Facebook tilbage i december 2014. Da han skrev til hende, hvordan det gik, fik han imidlertid et noget chokerende svar.

For kusinen på blot 17 år skrev, at hun var hjemløs, gravid og desuden analfabet.

Samfund - 25. mar. 2015 - kl. 12:08 Verdens sødeste frieri: Mor, vil du gifte dig med far?

Da Tommy Connolly fik den besked, handlede han hurtigt - han fandt hende på gaden i den australske by Gold Coast, lod hende flytte ind i hans lejlighed, tog sig af hende gennem den sidste del af hendes graviditet, og nu hjælper han hende med at opfostre hendes nu fire uger gamle dreng. Det skriver Daily Mail.

Han fandt efterfølgende ud af, at kusinen, der droppede tidligt ud af skolen, havde taget hårde stoffer indtil hun blev 15, og da hun som 16-årig blev gravid, blev faren kort efter sendt i fængsel.

- Alle siger til mig, at det her er så stort et ansvar, men jeg tænkte ikke på universitet, arbejde eller noget andet. Jeg tænkte kun på, at hun havde brug for mig, siger Tommy Connolly om sin heltemodige beslutning om at hjælpe kusinen.

Tommy Connolly holdt en pause fra studierne, da han hørte om kusinens situation. Siden han begyndte at tage sig af hende og barnet, har han derfor arbejdet fuld tid i en frugt- og grøntbutik, hvilket har givet ham mulighed for at flytte ind i et nyt hus og samtidig kunne købe ting til babyen.

Nu er Tommy Connolly vendt tilbage til studierne, men arbejder alligevel tre dage om ugen for at kunne forsøge den lille, umage familie. Samtidig har hans bror Liam startet en fundraisingside på nettet for at gøre familiens økonomi mere stabil.

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere