Faldt i søvn fuld på bagsædet af en Uber og vågnede op til det her

Efter hvad der må formodes at være en særdeles våd nat i byen, faldt Daniel Kaizen i søvn i en Uber på vej hjem. Og det udnyttede chaufføren

Daniel Kaizer fra Londons noget laaaange Uber-tur. Ja, han var fuld, men stadigvæk, Uber. Stadigvæk
Daniel Kaizer fra Londons noget laaaange Uber-tur. Ja, han var fuld, men stadigvæk, Uber. Stadigvæk

"Daaaaaamn Uber... God start på påskedag" sådan skrev 26-årige Daniel Kaizen fra London i mandags på Twitter ledsaget af et billede af den rute, som Uber-chaufføren havde valgt at køre med en fuld, og ikke mindst sovende, Daniel på bagsædet.  Det skriver Independent.

Daniel Kaizer brugte efter en bytur tidligt på morgenen Uber-app'en til at få en bil fra det centrale London og hjem til Wood Green, der ligger i det nordlige London. Men hvad der burde være en kort og forholdsvis billig tur viste sig at udvikle sig til noget af en omvej. En fem gange så lang og over 1000 kroner dyr omvej vel at mærke.

  Talsmanden for Uber, Nicolai (tv.), her med chaufføren for Taxa 4X35, Savas Ögüt. (Foto: Mogens Flindt) Plus Taxa versus Uber: Det store pristjek

Chaufføren valgte simpelthen at køre Daniel Kaizer rundt om i London -  mod Barking og tilbage af North Circular -   i stedet for at køre den direkte rute, der ville have taget omkring 15 minutter.


maps4nes.com

Da Daniel Kaizer vågner op, kan han se på sin kvittering (som du altid modtager via mail, når du har kørt med en Uber, red.) at der er noget helt galt. Den uheldige Uber-passager poster da også billedet af både ruten og ikke mindst prisen på både Facebook og Twitter.
 
Køebnhavnske taxichauffører er ikke i tvivl om, hvad de mener om Uber. (Foto: Keneth Meyer) Dansk politik - 29. mar. 2016 - kl. 07:20 Nu bryder Uber-krigen ud i lys lue

Det får Uber til at reagere. De har nu henvendt sit til Daniel Kaizer og har lovet, at refundere ham beløbet.

Se også: Heftig Uber-debat: DF'er svinger dødningehoved fra talerstolen

Uber-tjenesten har været i modvind i mange storbyer rundt om i verden - og i København. Her kan du læse om da Ekstra Bladet for nylig testede Uber.

Se Ekstra Bladets Taxa/Uber-test her 

140 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere