Faldt seks meter: Nu hyldes stripper

Uheldet indtraf under et stripshow på en stripklub i Dallas. ADVARSEL: Voldsomt klip

Stripperen Genea Sky kom galt afsted under et stripshow. ADVARSEL: Voldsomt klip. Video: Twitter/Dolly Mac/Redigering: Niels Nedergaard

Et voldsomt scenarie udspillede sig forleden på stripklubben XTC Cabaret i Dallas USA.

Her faldt stripperen Genea Sky ned fra polestangen, da hun i seks meters højde var i gang med et spektakulært show.

Efterfølgende ramte hun gulvet hårdt, og der gik et chok gennem publikum. Efter få sekunder fortsatte hun dog ufortrødent sit show.

Trods til for at Genea Sky hurtigt fortsatte sit show, har hun fået flere skader på kroppen. Hun fortæller dog, at hun efter omstændighederne har det fint.

- Jeg har knækket nogle tænder, brækket min kæbe og har forstuvet min ankel, men bortset fra det har jeg det godt. Jeg er bare så overvældet over alle de beskeder, jeg har modtaget, og jeg er så taknemmelig for alle de positive beskeder, jeg har fået, siger Genea Sky i en video, som hun har lagt op på Instagram.

Hyldes
Genea Skys vilje til at fortsætte showet efter faldet hyldes på de sociale medier, hvor flere sender rosende ord til stripperen.

'Jeg håber, du vil blive helbredt hurtigst muligt. Du er så stærk, men det ved du jo allerede', skriver musikeren Masika Kalysha på Instagram i en kommentar.

'Jeg er ked af, at det her er sket for dig. Jeg elsker dig, og din energi er så smittende. Jeg håber, du vil blive helbredt hurtigst muligt,' skriver Instagram-brugeren Discospice ligeledes i en kommentar.

Opbakningen og kærligheden til stripperen har været så stor, at der i skrivende stund er oprettet en GoFundMe til hjælp med hospitalsregninger. Flere mennesker har således spurgt ind til, hvordan de ellers kan støtte hende økonomisk.