Familie betaler professionel fotograf for portrætter: Nu griner alle af resultatet

- Jeg har bogstaveligt talt ikke grinet så meget i flere år

Bare fordi man er professionel, betyder det ikke, at man er dygtig.

Det måtte familien Zaring fra delstaten Missouri i USA erkende, da de betalte en både 'erfaren og professionel' fotograf for at tage familieportrætter af dem.

Det skriver KCEN-TV

For billederne blev ikke helt, som familien havde regnet med. Og moren, Pam Dave Zaring, valgte efterfølgende at dele resultatet på sin Facebook-profil.

- Ok. Dette er IKKE en joke. Vi betalte en fotograf, der hævdede at være professionel, 2-250 dollars (1200-1500 danske kroner, red.) for et familie-fotoshoot. Vær sød at se de her billeder hun helt alvorligt afleverede til os, skriver Pam på sin profil. 

Foruden Pam, var hendes mand, Dave, deres sønner, Cade og Conner, og Daves mor, Sharon, på billederne. Da de modtog billederne fra fotografen, troede sønnerne først, at det var en joke.

Billederne blev taget i foråret, men først nu har Pam modtaget dem, fordi fotografen skulle redigere billederne.

- Hun sagde, at skyggerne var rigtig slemme på den smukke, klare, solrige dag, og at hendes underviser aldrig havde lært hende at retouchere billeder.

- Jeg har bogstaveligt talt ikke grinet så meget i flere ÅR. Du kan ikke opfinde noget som dette. Igen, det er IKKE en joke, afslutter Pam sin tekst på Facebook.

Nu har over 360000 'liket' opslaget og 375000 har delt det.

Ifølge Pam har fotografen tilbudt at tage nye billeder, men det har familien afslået. Pam har derimod spurgt, om hun kan få de originale billeder, men ønsker ikke at få pengene tilbage.

- Det her har været alle pengene værd, siger Pam ifølge KCEN-TV.

Se billederne herunder: