Familie fandt slem overraskelse i isen: Nu skal de alle testes for HIV

De fejrede, at der var kommet en lille ny til verden, med is, da de fandt noget mystisk

Følg Samfund

En canadisk familie fra Quebec var i færd med at fejre nogle lykke omstændigheder, da de i samlet flok pludseligt måtte tage på hospitalet.

Det skriver BBC.

For at fejre, at en lille dreng netop var kommet til verden, hyggede familien sig med is, men hyggen blev hurtigt afbrudt, da den nybagte bedstefar fik noget, der i hvert tilfælde ikke var is, i munden. Tre mennesker havde allerede spist af chokoladeisen med pekannødder, da bedstefaren opdagede, at han tyggede på et intravenøst kateter.

- Han tog en bid af isen og fandt spidsen af sprøjten i munden, fortæller Carole-Anne Christofferson, som er en del af familien, til Radio Canada.

- Han er den, der har det værst, han er mest berørt. Han har ikke engang villet tale om det endnu, uddyber hun.

Med det samme ringede de til vagtlægen i Quebec, og de blev bedt om straks at tage på hospitalet. Her skulle de testes for både HIV og Hepatitis A, B og C. Samtidig fik de at vide, at de skal gå til regelmæssige blodprøver det næste halve år.

Tjekker overvågningen
BBC har talt med de canadiske fødevaremyndigheder, der bekræfter, at de undersøger sagen. De fortæller, at de ikke har fundet nogen form for sundhedsfarer ved produktionen.

Is-producenten selv, Laiterie de Coaticook, fortæller mediet, at de ved hjælp af is-bøtten kan finde ud af, hvornår isen er produceret, og at de er i færd med at gennemgå video-overvågning fra den dag.

- Vi har så mange interne kontroller her og i fødevareproduktion generelt, at det ikke er normalt, når sådan noget (kateteret, red.) dukker op i et produkt, siger en talsmand fra firmaet.

Familien vil ikke udelukke, at de lægger sag an.

Også Erica havde en noget ubehagelig oplevelse, da hun forleden spiste dessert. Kokken kom nemlig til at sætte ild til hendes ansigt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.