Annonce:
Annonce:

Familie fandt slem overraskelse i isen: Nu skal de alle testes for HIV

De fejrede, at der var kommet en lille ny til verden, med is, da de fandt noget mystisk

Annonce:
Følg Samfund

En canadisk familie fra Quebec var i færd med at fejre nogle lykke omstændigheder, da de i samlet flok pludseligt måtte tage på hospitalet.

Det skriver BBC.

For at fejre, at en lille dreng netop var kommet til verden, hyggede familien sig med is, men hyggen blev hurtigt afbrudt, da den nybagte bedstefar fik noget, der i hvert tilfælde ikke var is, i munden. Tre mennesker havde allerede spist af chokoladeisen med pekannødder, da bedstefaren opdagede, at han tyggede på et intravenøst kateter.

- Han tog en bid af isen og fandt spidsen af sprøjten i munden, fortæller Carole-Anne Christofferson, som er en del af familien, til Radio Canada.

- Han er den, der har det værst, han er mest berørt. Han har ikke engang villet tale om det endnu, uddyber hun.

Annonce:

Med det samme ringede de til vagtlægen i Quebec, og de blev bedt om straks at tage på hospitalet. Her skulle de testes for både HIV og Hepatitis A, B og C. Samtidig fik de at vide, at de skal gå til regelmæssige blodprøver det næste halve år.

Tjekker overvågningen
BBC har talt med de canadiske fødevaremyndigheder, der bekræfter, at de undersøger sagen. De fortæller, at de ikke har fundet nogen form for sundhedsfarer ved produktionen.

Is-producenten selv, Laiterie de Coaticook, fortæller mediet, at de ved hjælp af is-bøtten kan finde ud af, hvornår isen er produceret, og at de er i færd med at gennemgå video-overvågning fra den dag.

- Vi har så mange interne kontroller her og i fødevareproduktion generelt, at det ikke er normalt, når sådan noget (kateteret, red.) dukker op i et produkt, siger en talsmand fra firmaet.

Familien vil ikke udelukke, at de lægger sag an.

Også Erica havde en noget ubehagelig oplevelse, da hun forleden spiste dessert. Kokken kom nemlig til at sætte ild til hendes ansigt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: