Familie trodsede sikkerheden: Her angriber bison niårig

En ni år gammel pige kom til skade, da en bisonokse angreb hende

Efter angiveligt at være blevet omringet af turister, gik bisonoksen til angreb på den bare niårige pige. Video: AP/Caters

En video, hvor en ni år gammel pige bliver kastet gennem luften af en bisonokse i Yellowstone-nationalparken i USA, blev delt på de sociale medier, efter at den voldsomme hændelse fandt sted mandag.

Det skriver blandt andre BBC og NBC.

Pigen blev behandlet af lægeansatte fra parken og blev efterfølgende udskrevet.

Ifølge vidner var oksen i omtrent 20 minutter op til angrebet omringet af cirka 50 gæster, som opholdt sig meget tættere på dyret, end det anbefales.

I en pressemeddelelse skyder Yellowstone Park netop skylden på de mange mennesker tæt på bisonoksen. Her minder de også om den anbefalede sikkerhedsafstand på 23 meter (70 fod) fra alle parkens store dyr, som hjorte, elge og bisonokser. Ser man ulve eller bjørne i den store park, som hovedsageligt er placeret i staten Wyoming, er den anbefalede afstand 91 meter (300 fod).

Inden det 12 sekunder lange klip af pigen, der blev kastet op og gennem luften af det store dyr, blev slettet fra Twitter, nåede det at få millioner af visninger og omkring 38.000 delinger, skriver Washington Post.

Detaljerne omkring den niårige piges skader er ikke offentliggjort, men parken oplyser i en pressemeddelelse, at sagen stadig efterforskes.

78 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere