Familier beordret til at fjerne svømmebassin fordi 'indbrudstyvene kan drukne'

Maria og de andre beboere i en boligblok raser over at de har fået besked på at fjerne deres nye pool. Det er farligt for tyvene, har de ifølge hende fået at vide

47-årige Maria Young har dårlig ryg og mener, at det hjælper at sidde i poolen. Desuden bruger hun og de andre beboere bassinet til at sidde sammen og 'socialisere'. Men nu skal det væk, har de fået at vide. Foto: Ritzau Scanpix
47-årige Maria Young har dårlig ryg og mener, at det hjælper at sidde i poolen. Desuden bruger hun og de andre beboere bassinet til at sidde sammen og 'socialisere'. Men nu skal det væk, har de fået at vide. Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke kun Danmark, der de seneste måneder har været udsat for tårnhøje temperaturer. Også i England har det meste af sommeren budt på en regulær hedebølge og gjort diverse sydhavsferier overflødige.

Sommervejret kalder på forfriskninger og badevand, og sidstnævnte havde en række familier bosiddende i en boligblok i den lille, britiske by Strood, besluttet at erhverve sig.

Så for 64 pund – svarende til omkring 538 kroner – købte familierne et svømmebassin med tilhørende overdække. Og så troede de ellers, at voksne som børn kunne finde lidt frelse fra solens varme stråler.

Indbrudstyve kan drukne
Men glæden var kortvarig, for kort efter, at bassinet havde fået en passende plads i fælleshaven, henvendte administrationsselskabet MHS Homes sig og bad beboerne fjerne bassinet, fordi de ikke mente, det var sikkert.

Det fortæller en af beboerne, 47-årige Maria Young, ifølge blandt andre The Sun.

- De sagde, at hvis nogen bryder ind, så kan de drukne i poolen, fortæller Maria Young undrende.

- Jeg forstår det ikke. Folk andre steder må gerne have dem i fælleshaver, fortsætter hun.

Ifølge hende kom der i første omgang et hold medarbejdere fra MHS Homes og beordrede familierne at fjerne svømmebassinet helt. Men så ombestemte de sig og sagde i stedet, at beboerne skulle fjerne poolen om natten af sikkerhedsmæssige årsager. Men ifølge Maria Young tager det tre timer at genfylde den, og hun og de andre beboere nægter at fjerne den fra fælleshaven.

The Sun har talt med Colette McKenney, der er housing manager i MHS Homes. Hun bekræfter, at man har bedt beboerne fjerne poolen af hensyn til alles sikkerhed.

- Selvom det er virkelig dejligt at se folk samle et fællesskab, er vi nødt til at sikre os, at alle, som har adgang til den grund, er i sikkerhed, siger Colette McKenney, som fortæller, at man tillader pools til børn, hvis de altid er i følge med en voksen, og hvis bassinet altid bliver tømt bagefter.

296 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere