Families hund forsvandt: To år senere så de den pludselig på tv

Familien Frausto havde ikke set deres hund Dodger i to år, men pludselig dukkede den op i et tv-indslag

Familien Frausto havde sandsynligvis opgivet håbet om at få deres hund at se igen. Men efter to år fandt de ham ved et tilfælde. Privatfoto.
Familien Frausto havde sandsynligvis opgivet håbet om at få deres hund at se igen. Men efter to år fandt de ham ved et tilfælde. Privatfoto.
Følg Samfund

Festligt er det ofte på USA's uafhængighedsdag, men for Frausto-familien vil 4. juli 2018 sikkert altid blive husket som en ekstra særlig dag.

Familiens hund Dodger var forsvundet to år tidligere, og sandsynligheden for en genforening har nok virket forsvindende lille. Men da familien tændte for tv'et 4. juli, var det ingen ringere end Dodger, der indtog skærmen.

Det skriver People.

Om det var skæbnen eller blot et utrolig heldigt tilfælde, havde Frausto-familien tændt for nyhedsprogrammet 'Good Day LA' på tv-kanalen Fox 11. Som en del af programmets flade indgik et indslag fra dyreinternatet Best Friends Animal Society.

Et af dyrene i indslaget var hunden Butler, der i knapt to år havde været uden en familie. Da familien Frausto så indslaget, faldt tiøren øjeblikkeligt, og de genkendte Butler som deres hund Dodger, der var løbet hjemmefra to år tidligere.

Samme dag satte familien kurs mod dyreinternatet Best Friends i Los Angeles for at blive genforenet med deres savnede hund.

Ud på internatet kom Dodger springende i armene på sine ejere.

- Genforeningen var så sød. Hans mor faldt ned på knæ, så snart vi kom ind med Butler. Hun krammede ham, mens glædestårerne trillede. Da hans far kaldte ham 'Dodger', løb Butler hen til ham og satte sig lige foran ham, smilende. Butler eller Dodger kunne endda huske sine gamle tricks, fortæller Mandy Stern fra Best Friend til People.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Et ømt øjeblik mellem hund og ejer efter to års adskillelse. Privatfoto.
Et ømt øjeblik mellem hund og ejer efter to års adskillelse. Privatfoto.
 

Inden Dogder blev genforenet med sin familie, er han flere gange blevet adopteret fra internatet, men blevet leveret tilbage. Senest skete det for en månes tid siden.

- Vi er så glade for, at han kan komme hjem til sin oprindelige familie. De kom håbefulde og viste os alle deres billeder af ham fra dengang han var hvalp, og der var ingen tvivl om, at det var ham. Han kunne huske dem med det samme og løb i armene på dem. Der faldt glædestårer fra ejerne og de dedikerede medarbejdere og frivillige, siger Leah Lindamood fra Best Friends til People. 

Privatfoto
Privatfoto
 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby