Fandt edderkop i sin sandwich

En engelsk mand fik mere, end han havde betalt for, da han købte en pulled pork-sandwich

Her kan du se den uventede ingrediens. (Video: Newsflare)

Chris Eastwood fik en ubehagelig overraskelse, da han tidligere på måneden købte en færdigpakket pulled pork-sandwich i en afdeling af bageriet Greenhalgh's Bakery i den engelske by Bolton.

Efter at have taget første bid, opdagede han til sin store skræk, at der i den nederste bolle befandt sig en indbagt edderkop af anseelig størrelse.

- Jeg var i gang med at nyde min sandwich, da jeg tilfældigvis vendte den om og opdagede edderkoppen, som rent faktisk var bagt ind i brødet, siger Chris Eastwood ifølge DailyMail om oplevelsen, der sikkert også ville få Clint Eastwood til at rynke på øjenbrynet.

Se også: Fandt spyflue i den sidste grillpølse

- Jeg væmmedes, og jeg følte mig syg. Mine kollegaer spurgte, hvad der var galt, men jeg kunne ikke sige noget, forklarer den 29-årige fyr, der ikke er sikker på, om han har spist lidt af edderkoppens ene ben.

50 kroner og undskyld
Bilsælgeren Chris Eastwood ringede til bageriet for at klage over det uventede fund.

En ansat kom for at hente resterne af sandwichen, og Chris Eastwood fik tilbudt en rabatkupon på 5 pund (cirka 50 kroner) i kompensation.

Det tilbud var Chris Eastwood ikke just tilfreds med, og han siger ifølge Dailymail, at han aldrig vil sætte sine ben i butikken igen.

Greenhalgh's Bakery shop har ifølge manchestereveningnews undersøgt sagen, og til avisen siger marketingschef Sandra Ogden:

- Vi har foretaget en grundig undersøgelse af sagen, og vi er naturligvis kede af, at en kunde har grund til at blive utilfreds med et af vores produkter. Og jeg vil gerne gentage min dybeste undskyldning.

Marketingschef Sandra Ogden siger videre, at intet system kan være 100 procent sikkert.

Chris Eastwood filmende edderkoppen i sin sandwich, og du kan se optagelsen lige herover artiklen

24 kommentarer
Vis kommentarer