Fandt ud af datteren mobbede: Sådan satte mor hende på plads

Amerikanske Donielle Dabney hyldes på sociale medier efter Facebook-opslag

En amerikansk mors Facebook-opslag er i skrivende stund blevet delt 44.000 gange.

Donielle Dabney fra Detroit gik til tasterne, da hun fandt ud af at hendes datter havde mobbet en anden pige fra skolen:

'Fandt ud af at min datter havde taget del i mobning. Kørte øjeblikkeligt bilen ind til siden og gav hende en røvfuld. Trak hende i skole og direkte hen til den pige, som hun havde sparket, og fik hende til at give pigen en undskyldning. Jeg sagde selv undskyld og gjorde det klart, at Kelsey ikke er opdraget til den slags opførsel.

Kelsey skal nu sidde i klassen og skrive et brev til den lille piges mor - for jeg kan forestille mig, at hun har det forfærdeligt (jeg ville selv have lavet en frygtelig ballade, hvis det var mit barn det var gået ud over).

Forældre - lær jeres børn, at det ikke er ok at mobbe andre!!! Børn kan finde på at begå selvmord over den slags!!!

Jeg vil ikke opdrage en bølle - det bør ingen forældre aceptere. Det starter med os - lad os være opmærksomme!!!', skriver Donielle Dabney i opslaget.

Der er også opmærksom på mobning i danske medier i dag. Her fortæller X-Factor Reem, hvordan hun blev mobbet i skolen og derfor er bange for at læse kommentarer om sig selv på sociale medier.

44 kommentarer
Vis kommentarer