Fanget i æde-orgie: 'Det er da den ondeste ræv'

Et par fra Esbjerg stoppede bilen for at filme en ræv, der var i gang med at fortære et fuldvoksent rådyr

Her kan du se den glubske ræv. (Privatvideo)

Se ræven i klippet herover artiklen

- Hold kæft, hvor er det da den ondeste ræv!

Det var Lena Bjørnskovs umiddelbare kommentar, da hun sammen med sin mand Jesper Vohs Nielsen lørdag kom kørende ved Esbjerg bygrænse, og fik øje på et af naturens luner i vejkanten.

Her var en ræv i gang med at fortære et fuldvoksent rådyr, der tilsyneladende var blevet kørt ned.

Det årvågne par fik filmet seancen, mens ræven var i fuld gang med det gedigne måltid.

- Så fik du fandeme lige National Geographic direkte på her!, siger Jesper Vohs Nielsen i videoen, du kan se herover artiklen.

Han fortæller, at han har set ræve i området før, men normalt løber de bare væk, når der kommer en bil.

Ti gange større
- Men den blev der ligesom, og jeg var lidt undrende over det. Så vi holdt uden for den, og så får Lena min telefon og begynder at filme, siger Jesper Nielsen.

- Der opdager vi så et rådyr inde til højre, som den går i gang med at æde af, og forsøger at slæbe væk. Den prøvede at trække den væk, men den er jo ti gange større end den her tynde ræv. Så den kan slet ikke komme afsted med den.

Han mente, at ræven havde skab og den var i hvert fald vældigt sulten og meget årvågen. Han mener dog, at ræven der også var fuldvoksen, led af skab.

- Det sker jo en kilometer fra Esbjerg Centrum, og det er jo det, der er så spøjst. Byræve er jo alle steder. Jeg har set en ræv her på gaden også, vi bor inde midt i byen, siger Jesper Nielsen.

159 kommentarer
Vis kommentarer