Far fyret for at holde fri til sin søns fødsel: Nu vælter jobtilbudene ind

En amerikansk far mistede sit job, da han blev væk fra arbejde for at byde sin nyfødte søn velkommen til verden

At se sit barn komme til verden er en enestående oplevelse, som de færreste vil være foruden.

Sådan havde Lamar Austin fra New Hampshire det også, da han tog en beslutning om at blive væk fra arbejde for i stedet at deltage i sin søns fødsel.

Men beslutningen faldt ikke i god jord hos hans arbejdsgiver, der kvitterede med en fyreseddel. Lamar Austin arbejdede for en privat sikkerhedsgruppe, og da han stadig var i sin 90-dages prøveperiode var det forventet, at han kunne møde op nat og dag, når der var bud efter ham.

Fyret på SMS
Men Lamar Austin kunne ikke møde op til sin weekendvagt, fordi hans kone, Lindsay, fik veer og blev indlagt på hospitalet fra fredag til søndag.

Søndag morgen modtog Lamar Austin en sms, hvor der stod, at hans prøveperiode var slut. Men den nybagte far tog ikke fyringen alt for tungt.

- Nogle gange mister du noget, men får noget endnu bedre, siger han ifølge The Independent.

Offentlig støtte og jobtilbud
Da den lokale avis fortalte historien om Lamar Austin, der lige havde mistet sit job, satte tidligere bestyrelsesmedlem i byen, Sara Persechino, en indsamling i gang på GoFundMe for familien.

- Jeg synes ikke, de skal bekymre sig om økonomiske problemer lige nu. Det skal være en glædesfyldt tid for dem, siger hun og tilføjer:

- Jeg synes aldrig, at en person burde være nødt til at vælge imellem sin familie og sit job.

Udover den offentlige støtte har Lamar Austin desuden modtaget tre jobtilbud og en læreplads. Hans tidligere arbejdsgiver ønsker ifølge The Independent ikke at kommentere sagen.

146 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere