Far hyrer stripper til 15-årig søn - så finder mor ud af det

Man bliver kun 15 en gang, så det skulle fejres, mente faren

Se situationen her

Da denne knægt blev 15 år, så gik hans far lidt længere end mange andre fædre ville gøre. Han sørgede nemlig for, at der kom en stripper på besøg i garagen, hvor den unge knægts fest skulle holdes. Her var der fyldt med gæster, og så blev sønnen sat på en stol i midten af lokalet, og så gik det ellers løs. Det fortæller Mediatakeout.com.

Fødselsdagsbarnet, der fik den noget ualmindelige gave, fik dog ikke hele showet med, for lige pludselig dukker mor. Faren til barnet havde åbenbart glemt at fortælle sin bedre halvdel, at han havde sørget for underholdningen, og så måtte stripperen stoppe showet tidligere end planlagt.

SE DET I KLIPPET ØVERST

Gang i 'sexy business'. (Foto: TV3) TV3-reality Det sexede Danmark på job

Denne video er dukket op blot få dage efter en kontroversiel stripper-sag har set dagens lys. Her havde en mor fra Florida hyret en stripper til sin 8-årige søn, og det har fået adskillige internetbrugere til at fare op i det røde felt. Det skriver New York Post og Daily Star.

I den video ser man blandt andet den otte-årige fødselar få en lapdance af den afklædte kvinde, mens andre børn kaster med dollar-sedler.

Moderen - der hyrede stripperen til sønnens børnefødselsdag - er blevet meldt til politiet.

I 2013 blev en amerikansk mor anholdt af politiet efter at hun havde hyret to strippere til sin søns fødselsdag.

Samfund Mor hyrede stripper til otte-årigs fødselsdag

43 kommentarer
Vis kommentarer