Far redder søn da sele knækker under rutschebanetur

En far og søn fik sig noget af en forskrækkelse, da drengens sele pludselig knækkede under en rutschebanetur. Se den skræmmende oplevelse i videoen herunder

Se den skræmmende episode her

Det sidste, der må ske, skete, da en amerikansk far og hans søn kørte en tur i rutschebanen 'Mousetrap' i Wonderland Amusement Park i Texas i sidste uge.

Delbert Latham måtte handle hurtigt, da sønnens sele pludselig knækkede på vej ned af en af forlystelsens stejle fald. Tilfældigvis filmede Delbert Latham turen, og han fangede derfor det uhyggelige øjeblik på video.

I videoen ser man, at Delbert Latham gentagne gange forsikrer sin søn, Kaysen, om, at han ikke er i fare, og resten af turen har han et godt greb om sin skræmte søn.

Verdens hurtigste rutsjebane befinder sig i Abu Dhabi i forlystelsesparken Ferrari World. (Foto: Flickr/Sarah_Ackerman) Ferie De vildeste forlystelser: Gå amok med 241 km i timen

Delbert Latham lagde efterfølgende videoen på Facebook.

Det skriver net-mediet Unilad

- Vores sele knækkede på 'Mousetrap' og Kaysen gled ned på bunden af vognen, så jeg blev nødt til at hive ham op igen og holde fast i ham resten af turen, skriver han på Facebook.

Ifølge Delbert Latham kendte rutschebanens personale godt til den defekte sele.

- Da turen var slut, og jeg fortalte fyren, hvad der var sket, sagde han, at han godt kendte til problemet, og det var sket før.

Artiklen fortsætter under videoen

Der kan også opstå lykkelige stunder under en rutschebanetur. Som her, hvor en fyr frier til sin udkårne

Delbert Latham skriver desuden, at efter han fortalte personalet om den knækkede sele, blev de alligevel ved med at lade folk komme ombord på forlystelsen.

Efter videoen blev lagt på Facebook er forlystelsesparken kommet med en udtalelse, hvor de skriver, at vognen med den defekte sele blev fjernet, og 'Mousetrap' blev repareret lørdag (forrige lørdag, red.).

Se det uhyggelige øjeblik i videoen 'øverst i artiklen

28 kommentarer
Vis kommentarer