Far til kræftsyg datter svinet til: Hans svar gav mændene tårer i øjnene

Da Brent Gehring forlod en restaurant med sin seksårige datter på armen, måtte han lægge øre til en sviner fra tilfældig forbipasserende

Følg Samfund

Da amerikanske Brent Gehring sammen med sin kone og deres datter Emma forlod restauranten Union Oyster House i Boston, fik de sig en ubehagelig klagesang fra en tilfældig forbipasserende.

- Hvad fanden? Få hende dog til at gå. Det er præcis dét, der er i vejen med børn nu til dags, råbte manden ifølge faderen.

Faderen bar sin datter, da hun ikke er i stand til selv at gå uden et gangstativ. Emma er seks år, har en hjernetumor og har for nylig fået at vide, at hun skal igennem kemoterapi for syvende gang i sit korte liv.

 

Får jeg det bedre af at råbe ad ham?
Brent Gehring kunne have valgt at løse konflikten ved enten at ignorere manden eller råbe tilbage. I stedet valgte han at gå over til manden, for at spørge om hans kommentar var møntet på ham og datteren. Til det svarede manden 'Ja'.

I stedet for at falde i grøften og svare tilbage i samme tone, som manden, der havde overfuset dem, valgte han stille og roligt at forklare, hvorfor hun sad på armen i stedet for at stå på fødderne.

 

- Min datter har båret rundt på min tro og styrke de sidste fem år, siden hun blev diagnosticeret med en hjernetumor. Hun kan ikke gå, men jeg bærer hende med glæde på grund af alle de fantastiske ting, hun har lært mig gennem årene, beretter han i et Facebook-opslag på siden EmmaStrong.

- Så jeg vil råde dig til ikke at henvende dig til min datter på andre måder end med respekt, afsluttede han.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Vil fordomme til livs
Brent Gehring har valgt ikke at fortælle om hele seancen, men beretter, at de fuldvoksne mænd endte med tårer i øjnene.

Han skriver også, at han ikke har delt historien for at få sympati for sin familie eller datteren, men som en lektie til folk.

- Du kender aldrig folks historie, så lad være med at dømme ud fra, hvad du ser. Du har chancen for at gøre folks dag bedre eller dårligere. Hvad vil du gøre i dag? Hvad vil du gøre i morgen?, spørger han retorisk.

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU