Fardin er i chok over mor, der kaldte ham ’pædofil perker’ i S-toget

Fardin Majidzadeh blev svinet til af en mor i S-toget. Nu skriver han om det på Facebook

- Sådan så jeg ud, da jeg fik mit livs chok, skriver Fardin Majidzadeh på Facebook. Foto: Facebook/Fardin Majidzadeh
- Sådan så jeg ud, da jeg fik mit livs chok, skriver Fardin Majidzadeh på Facebook. Foto: Facebook/Fardin Majidzadeh
Følg Samfund

Da Fardin Majidzadeh tidligere på ugen var på vej hjem med S-toget, fik han det, han i et Facebook-opslag kalder for ’sit livs chok’.

I toget steg en kvinde med sin lille søn på omkring 3 år på, og satte sig over for Fardin Majidzadeh. Den lille dreng løb rundt, smilede og hoppede, ’som små børn nu gør’, beskriver Fardin Majidzadeh det.

Her gør Josefine noget hun aldrig havde troet hun ville gøre

’Den lille knægt smiler til mig og jeg smiler self tilbage, og synes han er så sød. Den lille knægt kommer løbende over til mig og kaster sig på mig. Jeg tager ham op ved siden af mig og aer ham på ansigtet med min pegefinger. Det skulle jeg aldrig have gjort’, skriver Fardin Majidzadeh.

Her, forklarer han, ’slår det klik’ for kvinden, som råber: ’Din pædofile perker! Hold dig væk fra min søn, ellers skrid ud af landet!’

Fie har spiseforstyrrelse: Svært at kaste op på 'Paradise Hotel'

- Jeg blev fuldstændigt mundlam over det. Jeg har virkelig aldrig oplevet noget lignende før. Jeg arbejder altså i en børnehave, og jeg er rigtig glad for børn, siger Fardin Majidzadeh til ekstrabladet.dk.

Han har lagt beretningen om sin oplevelse med moren i S-toget op på sin Facebook-profil, fordi han ønsker, at hun skal forstå, hvor forkert hun har handlet.

Kvinde generede udviklingshæmmet - Camilla satte hende på plads

- Jeg synes, hun blander tingene sammen. Der er da virkelig ingen grund til at bruge den situation til at kalde mig ’perker’ og til at sige, at jeg skal skride ud af landet, siger Fardin Majidzadeh, og tilføjer, at han normalt ikke lægger den slags ud på sin Facebookprofil. Men i dette tilfælde har han gjort det, og dedikeret opslaget til moren fra S-toget, fordi han håber, det bliver delt så vidt og bredt, at hun selv ser det.

Men hvis du ser bort fra de racistiske tilråb, kvinden kom med, kan du så forstå hendes reaktion i S-toget?

- Ja, det kan jeg måske godt. Men hvis hun ikke havde svinet mig til på den måde, var jeg ikke blevet helt mundlam. Og så havde jeg stille og roligt forklaret hende, at hun bare skulle tage det roligt, og at jeg faktisk arbejder med børn hver dag, siger Fardin Majidzadeh til ekstrabladet.dk.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind