Farligt og dyrt! Så ringe cykler vi - og politiet holder øje

Ekstra Bladet TV kunne knap nå at få tændt kameraet, før de første cyklister kørte over for rødt

I denne uge er det oplagt for cyklister og knallertkørere at køre ekstra pænt. For politiet over hele landet gennemfører i uge 39 en målrettet indsats mod netop disse bløde trafikanter.

Og ud over at både cyklisters og knallertkørers dårlige opførsel i trafikken kan være farlig for dem selv og andre trafikanter, så er det også bare møg-irriterende at stå med en bøde på 700-1000 kroner, fordi man har for travlt eller kører med en 'det-går-nok'-attitude på cykelstierne.

Og det er den prisklasse, vi snakker, når det kommer til cykelstiernes skurke. En tur over fodgængerfeltet koster 700 kroner, og har du ikke tid til at vente for rødt lys, koster det 1000 kroner.

Da Ekstra Bladet TV gik på gaden for at se, hvor slemt det stod til, skulle vi kun gå en meget kort tur uden for døren, før det blev klart, at der skulle mere end rødt lys, fodgængerfelter og fortov til at stoppe cyklisterne.

Se i indslaget øverst hvor slemt det står til.

Politiets nye fotovogne serverer bøder til tusindvis af bilister, men kan ikke håndtere motorcyklister. (Foto: Mogens Flindt) Bilnyheder - 8. sep. 2015 - kl. 16:31 Politiets nye fotovogne kan ikke fange motorcyklister

114 kommentarer
Vis kommentarer