Fars lærestreg går viralt: Datterens mobning fik konsekvens

En amerikansk far besluttede sig for at give sin datter en livslektion, da hun havde mobbede et andet barn

Det er nok de færreste forældre, der har opdraget deres børn til at drille andre.

Men hvad gør man, hvis ens barn gør netop det?

Da tiårige Kirsten Cox fra staten Ohio i USA for anden gang blev bortvist fra at køre med skolebussen i tre dage, fordi hun havde mobbet en af de andre passagerer, besluttede hendes far, Matt Cox, at hun skulle have sig en lærestreg.

Gik otte kilometer
Hun fik lov at gå otte kilometer i skole i koldt vejr, mens hendes far fulgte efter i bilen.

Efterfølgende har hendes far lagt videoen på Facebook, og siden 3. december har den haft 15 millioner visninger og fået næsten 67.000 kommentarer.

Ikke mindre end 342.560 har tilkendegivet, hvad de synes om videoen, der er blevet omtalt i flere internationale medier, heriblandt BBC.

I videoen fortæller Matt Cox lidt om sit syn på mobning, og hvorfor hans datter går langs vejen og ikke sidder inde i bilen.

- Lad mig gøre det klart: Mobning er uacceptabelt. Især i mit hjem, siger Matt Cox i videoen.

- I fredags da min datter kom hjem, sagde hun: Far, du bliver nødt til at køre mig i skole næste uge. Men som I kan se her til morgen, så gør vi det ikke helt sådan, forklarer han.

Børn kender ikke værdien af privilegier
Ifølge Matt tror mange børn i dag, at de er berettigede til forskellige goder som at blive kørt i skole. Han anerkender samtidig, at der nok er en del forældre, der ikke er enige i hans måde at give sin datter en lærestreg på:

- Men det er okay, for jeg gør det på den måde, som jeg synes er bedst, og som jeg tror på kan få hende til at stoppe med at mobbe andre, siger Matt Cox.

I et opdateret opslag på sin Facebook-profil fortæller han, at hans datter har lært lektien, og at det lader til, hun har fået et nyt syn på mobning, ligesom hun har lært at sætte pris på de mindre ting, som hun tidligere tog for givet.

De otte kilometer blev fordelt ud over alle tre dage, som bortvisningen varede.

Se videoen øverst i artiklen.

Se også: Skole dropper at give lektier for: Det er 'alt for stressende'

Se også: Blev drillet i skolen på grund af sine bryster: Nu er hun populær model

Studerende oplever mere end nogensinde før at være en del af en sexfikseret popkultur, lyder vurderingen fra en adfærsekspert. Foto: Anthon Unger Tæt på Sex, vold og ritualer: Her er de unge studerendes hemmelige liv

175 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere