Farvel til million-luksus: Landsholdsspiller sælger lejlighed

Thomas Delaney rykker til Tyskland med lidt ekstra penge på lommen

Thomas Delaney har sammen med sin kæreste netop underskrevet handlen af parrets 180 kvadratmeter store herskabslejlighed på Frederiksberg i København.

Det skriver boligsiden Boliga.

Lejligheden var senest udbudt til 7.795.000 kr. - hvilket er godt en halv million mere, end parret selv betalte for deres liebhaverhjem, da de købte det i sommeren 2015.

Alligevel skulle der ikke mere end to måneder til, før en køber var fundet, og Danbolig Frederiksberg, der har stået for salget, kunne tage boligen af markedet.

(Foto: Danbolig Frederiksberg)
(Foto: Danbolig Frederiksberg)

Se også: Michael Laudrup har solgt sit strandvejspalæ

Liebhaveri
Lejligheden ligger på fjerde sal på H.C. Ørsteds Vej nær Forum og Søerne på Frederiksberg og fordeler sine mange kvadratmeter på seks værelser.

Flere af disse ligger en suite, stuen har hjørnevinduer med udsigt til gadens allé-træer, og lofterne er forsynet med liebhavernes yndlingsdetaljer; stuk og høje fodpaneler.

Ligesom de nye købere også kan glæde sig over et helt istandsat køkken-alrum.

Delaney tager afsked med fans efter sidste kamp i Parekn, som FCK vandt 1-0 over Randers. (Foto: Jakob Jørgensen)
Delaney tager afsked med fans efter sidste kamp i Parekn, som FCK vandt 1-0 over Randers. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Solgt til Tyskland
I sensommeren kom det frem, at Thomas Delaney, der er talentudviklet i og sidenhen har været en fast del af FC Københavns mandskab, var blevet solgt til den tyske klub Werder Bremen.

Fra årsskiftet hedder hjemmebanen dermed ikke længere Parken og ligger på Østerbro i København. Derimod er det i de nordtyske pastorater, Delaney fremover kommer til at svinge støvlen.

Det har angiveligt kostet Werder Bremen to millioner euro - cirka 15 millioner kroner - at købe Delaney fri af FC København.

(Foto: Danbolig Frederiksberg)
(Foto: Danbolig Frederiksberg)

Se også: Million-handel: Brian Laudrup har solgt sin Nordsjælland-villa

Ikke tinglyst
Men hvilken pris, handlen af lejligheden på Frederiksberg er indgået til, vides endnu ikke, da det endelige skøde fortsat ikke er tinglyst, skriver Boliga.

Thomas Delaney er ikke den eneste fodboldprofil, der kan fejre årsskiftet med et hussalg.

Også fodboldtræner Michael Laudrups Strandvejsvilla i Vedbæk har nemlig skiftet ejere, ligesom lillebroderen Brian Laudrup også har underskrevet en salgsaftale på sit hjem på Strandvejen i Skodsborg i løbet af årets første dage.

32 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere