Fastfood-kæde vil indtage Danmark: Har planer om 25 nye restauranter

Kyllinge-kongerne fra KFC har store planer i Danmark. Fastfood-kæden vil åbne 25 nye restauranter i løbet af de næste par år

Der er godt nyt til de danske fastfood-elskere.

Hvis du er glad for friturestegt kylling i spandevis og savler ved synet af kylling, så er der godt nyt.

Den amerikanske fastfood-kæde KFC åbner sin niende restaurant i Danmark torsdag, og hvis man skal tro den lokale partner i Danmark, Isken, så er der endnu flere på vej.

Det skriver Ejendomswatch på baggrund af en pressemeddelelse.

- KFC har mange fans, ikke blot på verdensplan, men også i Danmark. Vi vil gerne opfylde deres ønske om flere placeringer her i landet – i dag i Vejle og over de næste år med yderligere 25 restauranter, skriver administrerende direktør og ejer af Isken, Bjartmar Trastarson, i meddelelsen.

Ifølge seneste regnskab fra Isken lød 2017-overskuddet på en halv million kroner.

Det mærkværdige skilt
Tidligere i år åbnede der også KFC-restauranter i Herning og Odense, men de tiltrak ikke helt så meget opmærksomhed som i Vejle.

Ekstra Bladet skrev tidligere, hvordan der syv kilometer fra Exxit 59 nord fra Vejle var placeret et kæmpe skilt, hvor det tydeligt fremgik, at du kunne få friturestegt KFC-kylling i massevis, hvis du drejede ind.

Problemet var bare, at der ikke lå nogen KFC-restauranten på stedet. Endnu.

Dengang forklarede direktør hos Exxit 59, Helle Freundlich Andersen, at der var indgået en aftale med KFC, der ønskede at skiltet skulle op dengang.

Også selvom restauranten først åbner i morgen. Torsdag 1. november.

128 kommentarer
Vis kommentarer