Fastfood-kædes respons på syg kundes usædvanlige bestilling vil varme dit hjerte

Syg britisk kvinde bestilte pizza og bad også lige fastfood-sted om at levere piller mod forkølelse og influenza

Når nøden er stor, får fantasien vinger. Der er nogen, der vil gå virkelig langt for at blive raske i forbindelse med sygdom. Det har den britiske kvinde Fiona Cuffe fra Belfast i Nordirland netop bevist.

Da Fiona Cuffe den 30 december lå dødsyg af influenza og forkølelse, bestilte hun via nettet en pizza hos fastfood-kæden 'Feely's Fish and Ship Shop'. Og i en rubrik på bestilligen, hvor hun skulle udfylde feltet 'andet' skrev den desperate Fiona:

- Vil i ikke være så venlige at smutte forbi Spar for mig og købe mig nogle forkølelses-og influenza-piller. Jeg betaler selvfølgelig for det. Jeg har kun bestilt mad for at få fat i pillerne. Jeg er død syg.

'Alt for kunderne' er tilsyneladende et motto for 'Feeley's Fish and Chip Shop, der naturligvis fulgte op på den usædvanlige bestilling og leverede både en pizza samt  piller til den syge kvinde. 

Og når man gør en god gerning, er det selvfølgelig også smart at gøre opmærksom på det. Derfor publicerede 'Feeley's Fish and Chip Shop' naturligvis et billede af pillerne samt et billede af den usædvanlige bestilling på deres facebook.

Den utrolige historie er blevet liket 15.000 gange og blev selvfølgelig hurtigt opdaget af flere medier.

De ansatte var chokerede

Til CNN siger chefen for 'Feeley's Fish and Chip Shops' sociale medier, Daniel Casey,  at den mærkelig bestilling i starten i den grad chokerede de ansatte på stedet. Han tilføjer i øvrigt, at han er en stor beundrer af Fiona Cuffes evne til at hjælpe sig selv ud af en svær situation.

- Hun skrev, at hun var død syg, så vi var selvfølgelig bare meget glade for at hjælpe hende, fortæller Daniel Casey og tilføjer, at den store hjælpsomhed fra fastfood-kæden selvfølgelig også skyldes, at Fiona Cuffe er en af stedets faste kunder.

- Hun blev ekstremt glad, da hun fik sin medicin, og vi ønsker hende god bedring. Det er vore faste kunder, der får hjulene til at dreje rundt i vores forretning, og vil vil altid hjælpe vores kunder, hvor vi kan, siger Daniel Casey.

Den syge Fiona Cuffe ønskede selvfølgelig også at takke for den flotte levering. Og det gjorde hun på sin facebook, hvor hun lagde et billede ud af sine piller og sin bestilte pizza. Og til billedet skrev hun: Okay. Det kan man kalde for en levering.

Både pizza og piller blev leveret til døren hos den død syge Fiona Cuffe. (Foto: Facebook)
Både pizza og piller blev leveret til døren hos den død syge Fiona Cuffe. (Foto: Facebook)
 

 

 

1 af 2 Både pizza og piller blev leveret til døren hos den død syge Fiona Cuffe. (Foto: Facebook)
2 af 2 
76 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere