Fed mand drillet på nettet – så tog smuk kvinde over

Anonymitet plus internet er oftest en opskrift på chikane og dårlig stil. Men fra tid til anden bringer det skam også liv og glæde med sig

Tykke mænd skal også have lov til at danse, mener Cassandra Fairbanks.
Tykke mænd skal også have lov til at danse, mener Cassandra Fairbanks.

Det hele startede i sidste måned, da en anonym bruger lagde følgende indlæg op på det sociale medie 4chan. Billedet viste en voldsom overvægtig mand på dansegulvet. Først er han glad, og så ser han trist ud. Teksten til billedet lyder:

- Faldt over dette eksemplar af et menneske på dansegulvet den anden uge. Han stoppede, da han så os grine.

Alt er altså helt efter planen indtil videre. Tykke bliver drillet på internettet. Billedet blev flittigt delt og endte også på billedtjenesten Imgur, hvor en person noget misforstået tog æren for hele miseren, som om der var en ære i at drille overvægtige mennesker.

Men tryk avler modtryk, og til sidst samlede der sig en gruppe mennesker, der gerne ville gøre noget godt for den tykke mand. Alle ledet af aktivisten og forfatteren Cassandra Fairbanks.

Er der nogen, der kender denne mand eller ved, hvem der har lagt det her op? Der er en kæmpe gruppe damer i LA, der gerne vil gøre noget specielt for ham.

Hvad skete der så? De fandt skam manden.

Til i100-co.uk fortæller Cassandra, at manden er fra London og hedder Sean. Han er ikke i landet i øjeblikket, men er klar til eventyr om to uger.

- Jeg ville gerne gøre noget sødt for ham. Jeg sendte et tweet ud og det spredte sig meget hurtigt. Nu holder vi kontakten og mine piger og jeg glæder os til at holde en kæmpe fest for ham, siger Cassandra Fairbanks og understreger.

- Det bliver en kæmpe fest!

88 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere