Fem frække tips til en federe Snapchat

Selvom Snapchat ikke just mangler effekter, filtre og andet gøgl, så findes der faktisk fem mere eller mindre ukendte måder til at opgradere dit Snapchat-game på

Se de hemmelige råd til en federe snapchat. Foto: Privatfoto
Se de hemmelige råd til en federe snapchat. Foto: Privatfoto

Sender du Snapchats, men mangler nye måder at gøre dem fede på? Så er hjælpen her.

Her er fem gode råd til, hvordan du bliver endnu federe på det sociale medie Snapchat.

1. Lav emojis større

Det er meget nemt. Valg en emoji ved at trykke på papiret ved siden af det store 'T', og lav derefter emojien stor ved at forstørre den med fingrene.
 

2. Find de gemte farver

 

Det er ikke alle farver, der findes på farvepaletten i højre side af skærmen på Snapchat. Ved at bevæge fingeren uden for feltet - til højre eller venstre - vil farverne skifte.

3. Brug filtre, der viser, hvor du er

Alt afhængig af hvor du befinder dig, vil forskellige filtre dukke op på din Snapchat, når du swiper til venstre. Hvis du for eksempel er i København, vil du kunne se tre forskellige København-filtre, så dine venner kan se, hvor du er.

4. Tegn, tegn, tegn

Der er gode muligheder på Snapchat for at lave nogle fede tegninger. Der findes desuden klistermærker og emojis, som man kan sætte ind over sit billede.

De vilde tegninger, der florerer nogle steder på nettet, er dog ofte tegnet på en iPad, da det ellers kan være svært at få alle detaljer med.

5. Afspil snaps igen

Får du nogensinde en snap, som du ikke lige når at se ordentligt? Hjælpen er her. Du kan nemlig afspille snaps igen ved at trykke og holde inde på den pågældende snapchat til den tomme firkant bliver farvet igen. Du kan dog kun gøre det en gange, og det skal være lige efter, at du har set den.

Udover disse fede tips findes der også et hav af sjove filtre, som kommer frem, hvis du trykker og holder på dit ansigt. Det er blandt andet herfra, at du måske kender regnbue-filtret, hundeørerne eller face-swap.

Du kan desuden få hemmelige præmier på Snapchat.

0 kommentarer
Vis kommentarer