Annonce:
Annonce:

Fie blev mobbet med sin vægt: Nu har den værste mobber inviteret hende ud

Fie Friedrichsen tabte 70 kilo på to år - pludselig kom der et tilbud fra helt uventet side

Mange danskere har fulgt med på Facebook i Fies utrolige forvandling. Her fremviser hun de ar hun har fået efter fjernelse af strækmærker.
Annonce:
Følg Samfund

22-årige Fie Friedrichsen blev landskendt, da hun stod frem og fortalte om sin kamp mod overvægt. Som 19-årig vejede hun 140 kilo, og to år senere nåede hun ned på 70 kilo.

Kampen mod overvægt har været hård for Fie - især, da hun blev mobbet med de overflødige kilo i folkeskolen. Derfor kom det meget bag på hende, da en af de værste mobbere fra den tid pludselig inviterede hende ud på Facebook.

Det fortæller hun i et indlæg på sin blog og uddyber overfor Ekstra Bladet, at det var meget voldsom mobning.

- Denne episode med ham var den slemme mobber, som nærmest forfulgte mig i en længere periode i folkeskolen, endda kastede sten efter mig, skriver Fie i en e-mail til Ekstra Bladet.

Sådan ser 'Fede Fie' ud i dag: Her er mine smukke ar

Fie er derfor på ingen måde interesseret i at gå ud med fyren og har slet ikke svaret ham.

Annonce:

- Jeg er ikke hævngerrig, men vil samtidigt ikke have noget at gøre med en person, som ødelagde mig indvendigt som barn. Derfor lader jeg den bare ligge og bruger min energi på noget relevant, lyder det fra Fie, der lige nu er på ferie.

Har ikke tabt sig for fyrenes skyld
Hun fortæller, at det ikke er første gang, at tidligere mobbere kontakter hende, men lige præcis ham her var en af de allerværste. Hun ved ikke, om han overhovedet kan kende hende, eller om han bare har fortrængt, hvad han har gjort.

- Det minder mig bare om, hvor overfladiske mennesker kan være. Jeg er jo stadig den samme indeni, så at opleve at blive dømt så hårdt på sit udseende gør mig trist, lyder det fra Fie.

Fie Friedrichsen fortæller, at hun generelt får flere tilbud nu hvor hun har tabt sig, men at det ikke siger hende ret meget.

- Jeg begyndte aldrig min vægttabsrejse for at blive beundret af fyre, men for at blive sund og rask og for at slippe ud af mit fedtfængsel, forklarer det fra den unge blogger og forfatter.

'Fede Fie' gik fra 140 til 70 kilo: Sådan træner jeg mig i form

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: