Fifty Shades-effekten: Brandvæsen kimes ned med pinlige opkald

Britisk brandvæsen advarer mod 'Fifty Shades of Grey'-effekten

Det er spild af skatteydernes penge, når brandvæsnet hver eneste dag må rykke ud til sex-eksperimenterende mennesker, der har forviklet sig ind i håndjern og bondage, lyder det nu fra London Fire Brigade. Onsdag havde filmen galla-premiere verden over. (Video: AP)

393 gange har London Fire Brigade måtte rykke ud til briter, der som er kommet galt af sted med bondage og håndjern i løbet af de seneste knap to år.

Og nu frygter brandvæsnet, at det bliver endnu værre, når filmen 'Fifty Shades of Grey' får premiere i Storbritannien fredag på Valentines Day.

- 'Fifty Shades of Grey'-effekten synes at få håndjerns-episoder til at stige, så vi håber biografgængerne vil bruge deres sunde fornuft, så de undgår røde ører, siger brandinspektør Dave Brown til britiske BBC.

Anne Louise Hassing, Kaya Brüel, Sofie Lassen-Kahlke og Trine Gadeberg. (Foto: Mogens Flindt). Danske kendte Galleri: Kendte strømmede til Fifty Shades-premiere

Støvsugere og brødristere
Siden april 2013 har London Fire Brigade været ude til 28 tilfælde, hvor folk er kommet galt af sted med håndjern, og 293 tilfælde, hvor folk er kommet galt af sted med ringe. I syv af disse tilfælde skulle ringene fjernes fra mændenes penis.

Der har også været en række tilfælde med mænd, som sidder fast i støvsugere og brødristere.

London Fire Brigade rykker mindst én gang dagligt ud til briter, der er kommet i problemer efter sex-eksperimenter.
London Fire Brigade rykker mindst én gang dagligt ud til briter, der er kommet i problemer efter sex-eksperimenter.
 

I gennemsnit rykker brandvæsnet ud til denne type episoder mindst en gang dagligt, og det koster skatteyderne omkring, hvad der svarer til, 3.000 kroner hver eneste gang, lyder det fra London Fire Brigade.

- Jeg vil på forhånd gerne minde alle om, at alarmopkald kun skal benyttes, når der er brug for det, siger Dave Brown.

Pas på jer selv og hinanden derude. Leg, nyd elsk og udforsk hele det seksuelle univers fra meditativ tantra-sex til frække dominanslege. Men KUN med en partner i kender og stoler 100 procent på og i sikre og trygge omgivelser, skriver domina. Sex & samliv Dansk domina advarer mod 50 Shades

Hold jer fra det
I november sidste år måtte brandvæsnet rykke ud til King's College-hospitalet i London. Har var en mand blevet indlagt, efter han var gået rundt med to jernringe på sin penis i tre dage. Lægerne blev nødt til at skære jernringene af.

I et andet tilfælde måtte de rykke ud til en kvinde, der havde givet sin mand et kyskhedsbælte på, som hun ikke kunne få af igen, oplyser London Fire Brigade.

En talsmand for brandvæsnet siger, at selv om der ofte er tale om komiske episoder, så endte de ofte smertefuldt og spildte myndighedernes tid.

- Vi råder folk til at forsøge at undgå overhovedet at ende i sådan en situation, siger talsmanden ifølge BBC.

Her kan du se 'Paradise Hotel'-vært Rikke Gøransson anmelde 'Fifty Shade of Grey'

Også herhjemme er interessen for pisk og smæk steget proportionelt med filmomtalen. (Video: Stig H. Thøgersen)

 

0 kommentarer
Vis kommentarer