Fik dødsdom af lægen - og sit livs gave af chefen

Keith Ellick fik 12 måneder at leve i, hvorefter hans chef gik i aktion

I januar i år fik Keith Ellick en voldsom besked af sin læge. Den engelske familiefar lider af kræft og har maksimalt 12 måneder tilbage at leve i:

- Det ramte mig fysisk, som en mavepuster, da jeg fandt ud af at Keith lider af terminal cancer.  Han fortalte mig, at han ikke engang har råd til at betale for sin begravelse, fortæller Keith Ellicks chef, Addam Smith, til engelske Mirror.

Addam Smith ejer et gartner- og stakit-firma og besluttede sig for at gøre noget for Keith Ellick, der er gift og far til to børn.

Dette hold renoverede hus og have. (Foto: Addam Smith).
Dette hold renoverede hus og have. (Foto: Addam Smith).
 

- Jeg spurgte ham hvordan jeg kunne hjælpe og han bad om hjælp til at reparere stakittet, fortæller Addam Smith, der straks gik i aktion.

Via firmaets Facebook-gruppe fik han startet en indsamling og fandt også frivillige, der ville hjælpe med at sætte Keith Ellicks hus i stand.

- Min plan var først at sætte haven i stand, så Keiths femårige dreng havde et ordentligt sted at lege. Men det væltede ind med donationer og frivillige, så jeg kunne have renoveret hans hus mindst ti gange, fortæller Addam Smith, der samlede penge til at sende familien af sted på ferie.

Det blev også til nyt badeværelse. (Foto: Addam Smith).
Det blev også til nyt badeværelse. (Foto: Addam Smith).
 

Herefter gik gruppen af frivillige i gang med en totalrenovering af huset, så Keith, hans kone, Sasha og deres børn vendte retur til et helt nyt hjem:

- Det i har gjort for mig og min familie er fantastisk. I er nogle fantastiske mennesker. Jeg troede ikke, at der fandtes nogle som jer, fortæller Keith Ellick, i en video, der blev lavet om projektet.

Familien Ellicks nye køkken. (Foto: Addam Smith).
Familien Ellicks nye køkken. (Foto: Addam Smith).
 

I øjeblikket samler Addam Smith ind til en livsforlængende behandling, så Keith Ellick kan få mere tid sammen med sine børn, samt efterlade dem en sum penge, der kan sikre familien fremover.

Hvis du vil donere - SÅ KLIK HER.

Keith Ellick med familien. (Foto: Addam Smith).
Keith Ellick med familien. (Foto: Addam Smith).

I USA rørte en historie om en kræftsyg kvinde amerikanernes hjerter. Få dage efter at Heather McManamy var død af kræft lagde hendes mand, Jeff - dette brev på sin Facebook-profil.

3 kommentarer
Vis kommentarer