Fik en sms: Pludselig var hun millionær

Kvinden blev skuffet, da hun så, at hun havde fået en sms fra Danske Spil. Men glæden blev hurtigt vendt, da hun åbnede den

Foto: Asger Borberg
Foto: Asger Borberg

Fredag aften blev noget sjovere for en kvinde i 70'erne i Hedensted Kommune, end hun nok havde regnet med.

Den kvindelige folkepensionist sad og ventede på en sms fra sine voksne børn, der var ude at rejse, da der pludseligt tikkede en besked ind fra Danske Spil.

'Jeg sad og tjekkede engang imellem, om der mon kom et foto af nogle af mine børnebørn, du ved. Og pludselig så jeg, at der var kommet en SMS. Jeg blev ærlig talt lidt skuffet, fordi det 'bare' var fra Danske Spil,' siger hun i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

'Men det havde jeg jo absolut ingen grund til, da jeg lige fik læst beskeden en ekstra gang. Der stod, at jeg havde vundet en million i talspillet Keno,' siger kvinden.

Den nyslåede vinder har aldrig haft mange penge mellem hænderne, og hun har gennem sit liv måttet kæmpe med en meget stram økonomi.

'Det har aldrig været helt nemt, men især da børnene var små, skulle jeg virkelig kæmpe for at få det hele til at slå til. Jeg var jo alene med dem, så det var hårdt. Men jeg har jo klaret mig igennem,' siger hun til Danske Spil.

'Og tænk, at jeg nu kan se lidt lysere på det hele på mine gamle dage. Det er jo fantastisk. Nu skal jeg bare lige vænne mig til tanken og overbevise mig selv om, at virkelig er sket,' fortæller hun.

Holder det hemmeligt
Kvinden spiller hos Danske Spil som abonnement. Men fem kroner på den rigtige talkombination forvandlede kvinden til millionær. Hun er dog ikke sikker på, at hun vil dele den gode nyhed med familien.

'Jeg kan simpelthen ikke blive enig med mig selv om, om jeg vil sige det til nogen – ikke engang til mine børn. Jeg ved jo ikke, hvad de pludselig får af forventninger, selvom jeg nu tror, at de vil unde mig alle pengene,' siger hun.

'Omvendt er det jo en meget stor ting at gå alene med, så jeg ved det ikke. Men det er helt sikkert, at jeg kommer til at forkæle mine børnebørn,' siger hun.

Kvinden har mange børnebørn, og hun har derfor måttet spare op længe for at få råd til at købe jule-og fødselsdagsgaver.

'Det behøver jeg ikke tænke mere over nu,' fortæller hun.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri