Fik kræft i sin penis: Døde fordi han var for tyk til en scanner

37-årige Paul fik opereret hele sin penis væk på grund af kræft - men døde desværre af infektioner i lørdags efter operationen

Den 37-årige Paul døde i lørdags på grund af kræft i sin penis. Her ses han på hospitalet sammen med sin mor Linda.( Foto: www.gofundme.com)
Den 37-årige Paul døde i lørdags på grund af kræft i sin penis. Her ses han på hospitalet sammen med sin mor Linda.( Foto: www.gofundme.com)
Følg Samfund

Der er få diagnoser, der er så skræmmende for mænd som at få konstateret kræft i sin penis. Heldigvis er det en sjælden sygdom, og den kan normalt kureres med en kirurgisk operation med relativt gode chancer for helbredelse.

Men sådan gik det ikke for den 37-årige englændere Paul Humphrey fra byen Grimsby, der i lørdags døde af en infektion i forbindelse med følgerne af sin kræftsygdom.

Skæbnen havde imidlertid set anderledes ud, hvis Paul ikke have været så overvægtig, da han i september sidste år fik infektioner og store smerter i sin penis. Han var nemlig ifølge sin mor Linda for stor til at komme ind i en scanner, hvor man allerede tidligt i forløbet kunne have konstateret, at han havde fået kræft i sin penis. Det skriver flere britiske medier, heriblandt Daily Mail, The Sun og Mirror .

Vejede 266 kilo
Da Paul endelig blev indlagt med diagnosen kræft i sin penis, vejede han 266 kilo. Men det var imidlertid for sent, fordi kræften allerede havde spredt sig meget. I forbindelse med behandlingen fik Paul oven i købet opereret hele sin penis væk i et forsøg på at redde hans liv. Men kræften havde allerede udviklet sig til at være terminal. Under det udmattende hospitalsophold tabte Paul sig 76 kilo, og ved sin død i lørdags vejede han 190 kilo.

Ifølge Paul Humphreys mor, den 58-årige Linda, har Paul faktisk haft smerter i sin penis gennem de sidste to år. Så hans liv kunne måske være reddet, hvis han ikke havde været for stor til være i en scanner, der meget tidligt i forløbet kunne have opdaget kræften og dermed kraftigt øget chancerne for at redde Pauls liv.

Linda sidder her med et billede af sin afdøde søn: Jeg savner min dreng. (Foto: Polfoto)
Linda sidder her med et billede af sin afdøde søn: Jeg savner min dreng. (Foto: Polfoto)
 

Linda nåede at sige til farvel til søn Paul i lørdags ganske kort før tid han døde.

I lokalavisen The Grimsby Telegraph afsløres det også, at en af Pauls største ønsker var, at at komme hjem til et specialt konstrueret sted, hvor han kunne dø i fred.  Rådet for North East Lincolnshire havde allerede tilbudt Paul og hans familie et sådant sted. Men allerede for to uger siden pådrog han sig alvorlige infektioner i forbindelse med, at han fik opereret sin penis væk. Og derfor kunne han ikke forlade hospitalet. 

Til The Grimsby Telegraph fortæller Pauls sørgende mor Linda.

- Jeg savner min dreng. Jeg kan ikke fatte, at han er død. han døde på hospitalet, og det var slet ikke, som vi havde planlagt. Jeg er bare helt sønderknust af sorg.

Til avisen siger Pauls stedfar Norman Howe: Paul var en kærlig kæmpe. Han ville gøre alt for at hjælpe alle.

 

 

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.