Fik millioner til at grine - nu tager maske-firmaet røven på hende

Candace Payne er på rekordtid blevet berømt, efter hun viste sin nye Chewbacca-maske på internettet. Nu svarer firmaet bag masken igen. Se, hvordan de tager fusen på Candace i klippet her:

Candace fik sig noget af en overraskelse, da firmaet opsøgte hende. Se med her. (Video: Kohl's)

De seneste fire dage har formentlig været lidt af en fest for Candace Payne.

Torsdag valgte den amerikanske mor til to via Facebook Live at transmittere det øjeblik, hvor hun sad i sin bil med sin Chewbacca-maske, som hun netop havde købt i indkøbscentret Kohl's.

På blot to dage blev videoen set intet mindre end 88 millioner gange, og de færreste kan lade være at trække på smilebåndet, når de hører Candace Paynes hjertelige grin.

Verden på vrangen 88 millioner har set klippet: Kan du se det uden at grine?

Men det er ikke kun Candace Payne, der er blevet et gigantisk hit. Chewbacca-masken, som er grunden til den utrolige latter, er bestemt ikke blevet mindre populær. Utallige folk har siden villet have fingrene i masken, formentlig i håb om at opleve samme enorme glæde som Candace.

- Da jeg så denne kvinde med sin plastikmaske, indså jeg, at jeg ikke har brug for penge, jeg har ikke brug for et stort hus eller en flot bil. Jeg har ikke brug for en iPhone eller lækkert tøj. Hemmeligheden bag ægte glæde var lige der foran mig. Foran os alle. Det er en Chewbacca-maske!, skrev en skribent fra today.com tidligere på ugen.

Og salget er jo selvsagt ikke noget, der ærgrer Kohl's. Derfor besluttede firmaet i weekenden at overraske den nyudklækkede internetstjerne. I den oprindelige video fra Candace siger hun, at hun ikke ubetinget vil dele masken med familien, og derfor mente Kohl', at de i familien skulle eje en maske hver. Men det er ikke den eneste overraskelse, de har med til hende.

Se bare i klippet foroven.

Hvis du ikke har nået at se den herlige video, eller vil du have endnu et grin, så se den her:

58 kommentarer
Vis kommentarer